Tejben fürödve fotózták az Éjjel-nappal Budapest Mesijét

Forrás: Instagram/Surányi Luca -
sorozatsztár szexi Surányi Luca Éjjel-nappal Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tejben fürödve készült szexi fotósorozat az Éjjel-nappal Budapest Mesijéről.

Tejjel teli kádban, rózsaszirmokkal körülvéve fotózták Surányi Lucát. Bár az Éjjel-nappal Budapest sztárja minden ruhát ledobott magáról, saját bevallása szerint nagyon szégyenlős. Legutóbb fehérneműben fotózták februárban, és akkor is zavarban volt.

Sokat sportolok, de az alakommal sosem leszek elégedett. Talán ezért is voltam a fotózáson gátlásos, de bízom benne, hogy a következő alkalommal már oldottabb leszek" – mondta el a Blikknek.

A szexi fotókat ide kattintva éred el!

Surányi Lucáról szexi fotók készültek Forrás: Instagram/Surányi Luca
Janza Kata elárulta, miért nem szült gyereket új párjának: a férfi nem akartahttp://www.life.hu/sztarok/20190701-janza-kata-elarulta-miert-nem-szult-gyereket-uj-parjanak-a-ferfi-nem-akarta.htmlJanza Kata elárulta, miért nem szült gyereket 22 évvel fiatalabb szerelmének, Ádámnak.TV + SztárokOrigoMajoros Hajnalka elképesztő jógapózban és apró bikiniben mutatta meg tökéletes alakját: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190701-majoros-hajnalka-elkepeszto-jogapozban-es-apro-bikiniben-mutatta-meg-tokeletes-alakjat-foto.htmlA spanyol tengerparton mutatta meg tökéletes testét Majoros Hajnalka, Dundika.TV + Sztárok--Fiatal barátnője miatt bántják Jollythttp://www.life.hu/sztarok/20190701-fiatal-baratnoje-miatt-bantjak-jollyt.htmlA rajongók nem nézik jó szemmel, hogy nem sokkal szakítása után Jolly újra szerelmes. TV + Sztárok--Hatalmasat esett Koroknyai Virág: életében először próbálta ki a wakeboard-ot: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190701-hatalmasat-esett-koroknyai-virag-eleteben-eloszor-probalta-ki-a-wakeboardot-foto.htmlÉletében először állt wakeboard-ra Koroknyai Virág, aki első alkalommal hatalmasat esett.TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoCicciolinát régi nagy ellensége, Rocco Siffredi, pornószínész mentené meg az anyagi csődtőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190701-cicciolinat-regi-nagy-ellensege-rocco-siffredi-pornoszinesz-mentene-meg-az-anyagi-csodtol.htmlCicciolina és Rocco Siffredi harca az egész olasz sajtót lázban tartja. Nemrég arról szóltak a hírek ugyanis, hogy a pornódíva beperli becsületsértésért a vilgá egyik leghíresebb férfi felnőttfilmesét. Most azonban fordulni látszik a kocka, a férfi ugyanis segítene szeretne Staller Ilonán.TV + Sztárok--Hosszú Katinka és párja, Máté közös fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20190701-hosszu-katinka-es-parja-mate-kozos-fotot-posztolt.htmlHosszú Katinka közös fotót posztolt szerelmével, Mátéval. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.