Zámbó Krisztián és kedvese már az esküvőt szervezi: Jimmynek is lesz helye az asztalnál

Forrás: Facebook/Fem3Café -
Zámbó Jimmy Zámbó Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zámbó Krisztián alig néhány napja, élő adásban kérte meg kedvese, Zsuzsi kezét. Máris elkezdték szervezni az esküvőt, amelyen a király, Zámbó Jimmy is helyet fog kapni.

Hatalmas meglepetést okozott a nézőknek, a műsorvezetőknek, de még kedvesének, Zsuzsinak is Zámbó Krisztián, aki a Reggeli című műsorban beszélgetett Kiss Ramiékkal, és egy váratlan pillanatban letérdelt, és megkérte a barátnője kezét. Az újdonsült menyasszony sokkot kapott a boldogságtól.

Zámbó Krisztián és Zsuzsi Forrás: Facebook/Fem3Café

Alig pár napja történt a nagy esemény, a fiatalok máris elkezdték szervezni az esküvőt. Sok mindenben nem jutottak még közös nevezőre, annyi azonban már most is biztos, hogy Jimmy helyet fog kapni a menyasszonyos asztalnál.

"Nagy vidéki lakodalomra vágyom, Zsuzsikám viszont szűkebb családi-baráti körben szeretne velem egybekelni, úgyhogy ebben még nincs megegyezés, de abban igen, hogy néhai apámnak és az ő elhunyt édesanyjának is üresen hagyunk egy-egy széket a fő asztalnál"mesélte a Blikknek Jimmy fia.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.