Dukai Regina elárulta, őt nem motiválják a súlyfelesleggel büszkélkedő lányok

Forrás: TV2 -
Dukai Regina plus size motivácio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dukai Regina elárulta, szerinte egyáltalán nem motiváló, ha a közösségi oldalakon a lányok a kis hájukat mutogatják. Az edzést és a feszes testet tartja követendő példának.

Manapság egyre nagyobb trend a plus size kategória, és az ebbe a csoportba tartozó lányok előszeretettel mutatják meg kibuggyanó úszógumijukat közösségi oldalaikon. Dukai Regina egy műsorban árulta el, hogy bizony ő ezt nem tartja jónak, sokkal jobban motiválja, ha valaki edzőteremből posztol és mindent megtesz a szép bikinialak érdekében.

Dukai Reginát a sportos lányok inspirálják Forrás: TV2

„Megoszlanak a vélemények arról, hogy az Instagramon és a Facebookon kit mi motivál. Nagyon sokan szeretik feltenni, hogy ők bizony nem edzenek, kis háj, sminknélküliség. Természetesen nincs azzal probléma, ha valaki smink nélkül megy edzeni.

Úgyhogy engem azok a lányok motiválnak, akik ugrálóköteleznek és kiteszik a jó kis bikinibodyjukat.

Ha fáradtak, ha nem, mennek edzeni” – írta meg a műsor nyomán a Blikk.

Dukai Regina elárulta, mi a titka tökéletes stílusának

Meseszép helyen nyaral Dukai Regina. A modell a pihenés ideje alatt sem hagyja magára követőit, most épp egyik legjobb stílustippjét osztotta meg velük.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.