Barta Sylvia bikiniben mutatta meg kockás hasát – fotó

Forrás: FEM3 -
has kockás has fotó Barta Sylvia bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Barta Sylvia a Dagály fürdőből jelentkezett be, és bikiniben tájékoztatta a nézőket a várható időjárásról. Bombaalakja van a műsorvezetőnek.

Barta Sylvia élőben jelentkezett be a Mokkában a Dagály fürdőből, hogy onnan tájékoztassa a nézőket a várható időjárásról, de valószínűleg a legtöbben nem a szavaira, csak a szemük elé táruló látványra tudtak koncentrálni.

Barta Sylvia bikiniben mutatta meg kockás hasát Forrás: TV2/Mokka

Az időjós ugyanis bikiniben számolt be arról, milyen lesz a hét további része, és megvillantotta kockás hasát. Elképesztő, hogy 49 évesen ilyen teste van.

Diana hercegné szerepelt volna a Több mint testőr második részébenhttp://www.life.hu/sztarok/20190703-diana-hercegne-szerepelt-volna-a-tobb-mint-testor-masodik-reszeben.htmlDiana hercegné különleges dologra készült. Olyasmit csinált volna, amit még sosem. TV + Sztárok--Úgy tűnik, Shane Tusup Hosszú Katinkának üzenhetett új fotójávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190703-ugy-tunik-shane-tusup-hosszu-katinkanak-uzenhetett-uj-fotojaval.htmlNéhány nappal ezelőtt posztolt először közös fotót új párjával Hosszú Katinka. Nem sokkal később volt férje is megosztott egy képet, amelyről sokan úgy vélik, hogy az úszónőnek üzent vele. De vajon mi az igazság? TV + Sztárok--Pécsi Ildikó leleplező könyvet adna ki Pártos Csillával való kapcsolatárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190703-pecsi-ildiko-leleplezo-konyvet-adna-ki-partos-csillaval-valo-kapcsolatarol.htmlHarmonikusan indult Pécsi Ildikó színésznő és menye, Pártos Csilla kapcsolata. Pécsi fia és Pártos már elváltak, a viszony pedig elmérgesedett. A Kossuth-díjas színésznő most egy leleplező könyvet írna a családi viszonyokról. TV + Sztárok--Bereczki Zoltán sejtelmesen utalt arra, hogy valóban van párkapcsolatahttp://www.life.hu/sztarok/20190703-bereczki-zoltan-sejtelmesen-utalt-arra-hogy-valoban-van-parkapcsolata.htmlA vak is látja, hogy Bereczki Zoltán majd' kicsattan a boldogságtól, és ez nem véletlen: a színész végre nyiltakozott a magánéletéről, habár elég szűkszavúan. TV + Sztárok--Mary Zsuzsi énekesnőt 4 év börtönre ítélték a nyilvánosságra hozott dokumentumok szerinthttp://www.life.hu/sztarok/20190703-mary-zsuzsi-enekesnot-4-ev-bortonre-iteltek-a-nyilvanossagra-hozott-dokumentumok-szerint.htmlMeglepő iratot hozott nyilvánosságra az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltára. Kiderül belőle, hogy Mary Zsuzsi énekesnőt és volt férjét, Dobos Attila zeneszerzőt négy év börtönre ítélték, amiért disszidáltak. A férfi most elmondta, mi is történt valójában. TV + SztárokOrigoMiley Cyrus durván beterpesztett – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190703-miley-cyrus-durvan-beterpesztett.htmlMiley Cyrus csendes, visszafogott időszaka véget ért. Az énekesnő melltartó nélküli koncertezése után most egy hatalmas terpesztést mutatott az Instagram-oldalán. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.