Brad Pitt egyre kevesebb forgatást vállal, elmondta, miért

Brad Pitt forgatás visszavonulás színészet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A visszavonulásáról csepegtethetett el információkat Brad Pitt. Az Oscar-díjas színész úgy véli, Hollywood a fiatalok játszótere. 

„Szentül hiszem, hogy ez a szakma – noha én még mindig élvezem – alapvetően a fiatalok játszótere, így már egyre kevesebb és kevesebb dolgot csinálok” – idézi a Blikk Brad Pitt szavait, aki az ausztrál GQ magazinnak adott interjút.

A színész legutóbb Leonardo DiCaprióval játszott együtt a Volt egyszer egy Hollywood című sikeres alkotásban, mégis úgy gondolja, hogy ideje egyre kevesebb szerepet vállalnia.

Leszögezte: természetesen szükség van a filmekben idősebb karakterekre is, de úgy érzi, a játéka idővel véget ér. „Vegyétek úgy, mint természetes szelekciót” – fogalmazott Brad.

Brad Pitt egyre kevesebb szerepet vállal Forrás: Mike Marsland/WireImage/2018 Mike Marsland/Mike Marsland
Megsérült az autóbalesetben Oszvald Marika, csak ülni és feküdni tudhttp://www.life.hu/sztarok/20190703-megserult-az-autobalesetben-oszvald-marika-csak-ulni-es-fekudni-tud.htmlBordatörést szenvedett autóbalesete során a hétvégén Oszvald Marika. A színésznőnek most kényszerpihenőt kell tartania. TV + SztárokOrigoNagy Réka szerint modellként még nehezebb párt találnihttp://www.life.hu/sztarok/20190703-nagy-reka-szerint-modellkent-meg-nehezebb-part-talalni.htmlAz emberek legtöbbször úgy vélik, hogy a szép nők nem lehetnek okosak - véli Nagy Réka. A modell most arról beszélt, hogy még mindig keresi az igazit és, hogy úgy látja, az ő szakmájában még nehezebb a párkeresés. TV + Sztárok--Iszak Eszti megmutatta, hogyan nézett ki gyermekkorábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190703-iszak-eszti-megmutatta-hogyan-nezett-ki-gyermekkoraban.htmlMeglepő fotóval rukkolt elő közösségi oldalán Iszak Eszter. Megmutatta, hogyan festett gyerekkorában. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoMeztelenül is megmutatja idomait az orosz modell, Valeria Bulusheva (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190703-meztelenul-is-megmutatja-idomait-az-orosz-modell-valeria-bulusheva-18.htmlSzexibbnél szexibb fotókkal árasztja el a közösségi oldalát az orosz modell, Valeria Bulusheva. TV + Sztárok--Barta Sylvia bikiniben mutatta meg kockás hasát - fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190703-barta-sylvia-bikiniben-mutatta-meg-kockas-hasat.htmlBarta Sylvia a Dagály Fürdőből jelentkezett be, és bikiniben tájékoztatta a nézőket a várható időjárásról. Bomba alakja van.TV + SztárokOrigoDiana hercegné szerepelt volna a Több mint testőr második részébenhttp://www.life.hu/sztarok/20190703-diana-hercegne-szerepelt-volna-a-tobb-mint-testor-masodik-reszeben.htmlDiana hercegné különleges dologra készült. Olyasmit csinált volna, amit még sosem. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.