Édesapja halála után nyugtatókon élt Megyeri Csilla

Fotó: Poyák Attila - Origo -
halál Megyeri Csilla gyász nyugtató édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Édesapja haláláról és az azt követő fájdalmas időszakról vallott Megyeri Csilla.

Megyeri Csilla 5 évvel ezelőtt vesztette el szeretett édesapját. Teljesen összetört, nyugtatókra volt szüksége ahhoz, hogy túlélje azt az időszakot.

Xanaxon éltem, miután apukám meghalt, csak így éltem túl eleinte a hétköznapokat. Nehéz volt feldolgoznom, de aztán találtam egy kapaszkodót. Én hiszek a spirituális dolgokban, a reinkarnációban és tudom, hogy apa szelleme és lelke mindig velem van, és segít engem” – nyilatkozta a Lokálnak.

Megyeri Csilla fájdalmáról vallott Fotó: Poyák Attila - Origo

A tévés hozzátette, szeretné, ha párjából, Zsoltiból ugyanolyan jó édesapa válna, mint amilyen az ő apukája volt.

Zsolti nagyon gondoskodó és már két éve mondogatja, hogy szeretne babát. Látom rajta, hogy bánik a közös kiskutyánkkal és tudom, hogy tökéletes édesapa lesz, legalább olyan jó, mint az én apukám volt. A szüleim példaértékűen neveltek és amiben csak tudtak, támogattak. Eleinte rendőr vagy valami katonai pályára szántak, mivel a nagypapám katonatiszt volt a MHSZ-nél. Én azonban már akkor a média iránt érdeklődtem. Bár nagyon féltettek, nem szóltak bele a döntéseimbe. Én is hasonlóan szeretném majd nevelni a gyermekemet. Egyelőre azonban még várok az anyasággal, előtte szeretném felépíteni az életemet.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.