A 40 éves Karsai Zita apró bugyiban és topban mutatta meg a tánctól tökéletes testét – fotó

Forrás: Instagram / Karsai Zita -
top tökéletes test Karsai Zita bugyi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Karsai Zita, hazánk egyik leghíresebb táncosa ezúttal is megmutatta, hogy 40 évesen sincs mit takargatnia.

Idén márciusban töltötte be 40. életévét Karsai Zita, aki évek óta DJ Bobo vezető táncosaként járja a világot. A Megatáncban híressé vált celeb régóta külföldön él és szenvedélyének, a táncnak hódol.

A szexi sztár ezúttal megmutatta a tánctól tökéletes alakját egy szál bugyiban és topban. Tiszta flashdance.

Gyermekre vágyik a 40 éves magyar sztár: nem mond le a családalapításról


Karsai Zita elárulta, 40 évesen úgy érzi, lassan eljön az ideje annak, hogy édesanya legyen.

Hollywoodi sztárok, akik 40 felett vállalták első gyermekükethttp://www.life.hu/csalad/20190629-hollywoodi-sztarok-akik-40-felett-szultek-meg-elso-gyermekuket.htmlManapság nem ritka, ha egy nő 40 éves kora felett szüli meg első gyermekét. Ebbe a jelenségbe a párválasztás és a karrierépítés éppúgy közrejátszhat, mint az orvostudományba vetett bizalom. Nem kell tehát attól tartani, ha 35 évesen még nem találtuk meg az igazit, hiszen a biológiai óránk ketyegése messze nem olyan hangos, mint a korábbi generációké. Erre nyújtanak kiváló példát a hollywoodi hírességek is. CsaládOrigoVictoria Beckham és David Beckham 20 éve vannak együtt: így köszöntötte férjét a sztárhttp://www.life.hu/csalad/20190704-victoria-beckham-es-david-beckham-20-eve-vannak-egyutt-igy-koszontotte-ferjet-a-sztar.html20 éve alkot egy párt Victoria és David Beckham, ami a sztárvilágban igen ritka eset. Ez alkaloból egy kedves videóval köszöntötte férfjét a sztármami. CsaládValkó Eszter megmutatta kisfiáthttp://www.life.hu/csalad/20190704-valko-eszter-megmutatta-kisfiat.htmlValkó Eszter és párja hihetetlenül boldogok, hiszen megszületett első közös gyermekük. CsaládOrigoMeghan hercegné már nem saját apját, hanem Károly herceget tartja bizalmasánakhttp://www.life.hu/csalad/20190702-meghan-hercegne-mar-nem-sajat-apjat-hanem-karoly-herceget-tartja-bizalmasanak.htmlÉdesanyját kivéve minden kapcsolatot megszakított családjával Meghan hercegné. A királyi famíliához közel álló forrás szerint most már Károly hercegre tekint apaként. Család--Meghan hercegné már nem saját apját, hanem Károly herceget tartja bizalmasánakhttp://www.life.hu/csalad/20190702-meghan-hercegne-mar-nem-sajat-apjat-hanem-karoly-herceget-tartja-bizalmasanak.htmlÉdesanyját kivéve minden kapcsolatot megszakított családjával Meghan hercegné. A királyi famíliához közel álló forrás szerint most már Károly hercegre tekint apaként. Család--Szinetár Dóra cuki fotót posztolt a kisfiáról: így várja az ebédet Benihttp://www.life.hu/csalad/20190701-szinetar-dora-cuki-fotot-posztolt-kisfiarol-igy-varja-az-ebedet-beni.htmlSzinetár Dóra édes fotót osztott meg a kisfiáról. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.