Avicii édesapja elmondta, fia nem tervezte az öngyilkosságot

Forrás: Getty Images/Wirelmage/Mike Pont Photography -
halál öngyilkos gyász öngyilkosság édesapa Avicii
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Édesapja szerint nem tervezte az öngyilkosságot Avicii.

Tavaly tavasszal rázta meg a világot Avicii halálhíre. A tehetséges DJ 28 éves korában saját kezével vetett véget az életének. Édesapja most a CNN-nek adott interjút és emlékezett meg elhunyt fiáról. Klas Bergling elmondta, Tim egyáltalán nem készült az öngyilkosságra. Bár rengeteg problémája volt, világéletében lámpalázzal küzdött, valamint függőségeitől sem tudott megszabadulni, mégis remélték, ezeket szépen-lassan sikerül megoldania.

Emlékszem, ha nehéz helyzetbe került, azonnal felhívott, hogy megbeszéljük. Mindig elmondta, mi jár a fejében, gyakran meditált, hogy jobban legyen. Sokszor órákig sétáltunk a tengerparton és beszélgettünk.”

Avicii 28 éves korában hunyt el Forrás: Getty Images/Wirelmage/Mike Pont Photography
Békaméreggel fiatalodik Soma Mamagésahttp://www.life.hu/sztarok/20190704-bekamereggel-fiatalodik-soma-mamagesa.htmlSoma elárulta, milyen módszerrel igyekszik megőrizni fiatalságát. TV + Sztárok--Ők lehetnek Harry herceg és Meghan Markle fiának keresztszüleihttp://www.life.hu/sztarok/20190704-ok-lehetnek-harry-herceg-es-meghan-markle-fianak-keresztszulei.htmlEgy ismerős fecsegett arról, kik lehetnek Meghan Markle és Harry herceg kisfiának keresztszülei. TV + Sztárok--Elhagyta férjét a dubaji sejk felesége, Haya Bint al-Husszeinhttp://www.life.hu/sztarok/20190704-elhagyta-ferjet-a-dubaji-sejk-felesege-haya-bint-al-husszein.htmlKiderült, miért menekült el gyermekeivel együtt a dubaji sejk felesége, Haya Bint al-Husszein. TV + Sztárok--Pirner Alma formás fenekét csodálják a férfiak – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190704-pirner-alma-formas-feneket-csodaljak-a-ferfiak.htmlPirner Alma a közösségi oldalán mutatta meg feszes fenekét. TV + SztárokOrigoDemcsák Zsuzsa indiai férje magyarul tanul és hamarosan hazánkba utazikhttp://www.life.hu/sztarok/20190704-demcsak-zsuzsa-indiai-ferje-magyarul-tanul-es-hamarosan-magyarorszagra-utazik.htmlDemcsák Zsuzsa továbbra is nagyon várja indiai férjét. Krishan állítólag hamarosan Magyarországra érkezik, és már javában tanul magyarul. TV + SztárokOrigoSzíj Melinda Isten kezébe adta az életét miután megtudta, daganata vanhttp://www.life.hu/sztarok/20190704-szij-melinda-isten-kezebe-adta-az-eletet-miutan-megtudta-daganata-van.htmlSzíj Melinda Isten kezébe adta az életét, amikor megtudta, hogy daganata van. TV + SztárokFotó: Rostás Bianka/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.