Békaméreggel fiatalodik Soma Mamagésa

Fotó: Tuba Zoltán [origo] -
fiatalság Soma Mamagésa Spitzer Gyöngyi kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Soma Mamagésa elárulta, milyen módszerrel igyekszik megőrizni a fiatalságát.

Soma Mamagésa semmitől nem riad vissza annak érdekében, hogy minél fiatalosabb maradjon. A Lokálnak most elárulta, hogyan tartja karban testét-lelkét.

Aki azt mondja, nem érzi meg az életközepi válságot, az vagy nem figyel oda magára, vagy hazudik. A változókortól nem kell félni, ez egy természetes folyamat, én néhány évvel ezelőtt kezdtem el észrevenni a fizikai változásokat. Van, ahol már megereszkedett a bőröm, de nincs ezzel semmi baj. Mindennap jógázom, tornázom, kemény vagyok, és elég jó erőben.”

Soma Mamagésa békaméreggel szépül Fotó: Tuba Zoltán [origo]

Az előadóművész hozzátette, tényleg nem riad vissza semmitől, néha bizarr kezeléseket is bevállal.

Az öregedés nem zavar, az egészségemet azonban szeretném megőrizni. Több, úgynevezett kambós tisztításon is túl vagyok már, ilyenkor békamérget égetnek bele a testembe, és noha ijesztően hangzik, az egész egy istenadta csoda. Felfrissülök és újjászületek tőle.”

Ők lehetnek Harry herceg és Meghan Markle fiának keresztszüleihttp://www.life.hu/sztarok/20190704-ok-lehetnek-harry-herceg-es-meghan-markle-fianak-keresztszulei.htmlEgy ismerős fecsegett arról, kik lehetnek Meghan Markle és Harry herceg kisfiának keresztszülei. TV + Sztárok--Elhagyta férjét a dubaji sejk felesége, Haya Bint al-Husszeinhttp://www.life.hu/sztarok/20190704-elhagyta-ferjet-a-dubaji-sejk-felesege-haya-bint-al-husszein.htmlKiderült, miért menekült el gyermekeivel együtt a dubaji sejk felesége, Haya Bint al-Husszein. TV + Sztárok--Pirner Alma formás fenekét csodálják a férfiak – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190704-pirner-alma-formas-feneket-csodaljak-a-ferfiak.htmlPirner Alma a közösségi oldalán mutatta meg feszes fenekét. TV + SztárokOrigoDemcsák Zsuzsa indiai férje magyarul tanul és hamarosan hazánkba utazikhttp://www.life.hu/sztarok/20190704-demcsak-zsuzsa-indiai-ferje-magyarul-tanul-es-hamarosan-magyarorszagra-utazik.htmlDemcsák Zsuzsa továbbra is nagyon várja indiai férjét. Krishan állítólag hamarosan Magyarországra érkezik, és már javában tanul magyarul. TV + SztárokOrigoCserháti Zsuzsa attól félt, hogy senki nem fog rá emlékeznihttp://www.life.hu/sztarok/20190704-cserhati-zsuzsa-attol-felt-hogy-senki-nem-fog-ra-emlekezni.htmlCserháti Zsuzsa rendkívül tehetséges énekesnő volt, nagyon sokan imádták, de ő ezzel nem volt tisztában. Kiderült, mitől félt a legjobban. TV + Sztárok--Meghan Markle távol akarja tartani kisfiát édesapjátólhttp://www.life.hu/sztarok/20190703-meghan-markle-tavol-akarja-tartani-kisfiat-edesapjatol.htmlA hírek szerint Meghan Markle nem szeretné, ha kisfia kapcsolatot tartana vér szerinti nagyapjával. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.