Boros Lajost összekeverték Bochkor Gáborral és nyilvánosan alázták meg

Forrás: TV2 -
megalázás Bochkor Gábor Boros Lajos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Boros Lajos kellemetlen incidens részese volt: nyilvános helyen alázta meg egy nő.

Nagyon kínos szituációba keveredett Boros Lajos: egy nő nyilvános helyen, a vonaton alázta meg. Az eset pikantériája, hogy a rádióst összekeverte Bochkor Gáborral.

Boros Lajost összekeverték Bochkor Gáborral Forrás: TV2

Odatolakodott hozzám, majd amikor fölszálltunk a vonatra, megfordult és azt mondta: Nagyon haragszom magára.

Blikk

Tovább tülekedett, majd láttam, hogy leült egy férfi mellé. Odakiabáltam neki: uram, ez az ön felesége? Nagyon vigyázzon vele, mert rossz a memóriája. Az egész vonat tapsolt” – mondta a Színes Ásznak a rádiós.

Méregdrága ajándékkal lepték meg Gáspár Virágothttp://www.life.hu/sztarok/20190704-meregdraga-ajandekkal-leptek-meg-gaspar-viragot.htmlMéregdrága kiegészítőkkel lepték meg szülei Gáspár Virágot 17. születésnapja alkalmából. TV + SztárokOrigoMichael Schumacher állapotáról nyilatkozott Jean Todthttp://www.life.hu/sztarok/20190704-michael-schumacher-allapotarol-nyilatkozott-jean-todt.htmlMichael Schumacher állapotáról mesélt a pilóta régi barátja, Jean Todt. TV + Sztárok--Egy nő betört Channing Tatum otthonába és ott töltött 10 napothttp://www.life.hu/sztarok/20190704-egy-no-betort-channing-tatum-otthonaba-es-ott-toltott-10-napot.htmlKülönös dolog történt Channing Tatummal: betört hozzá egy idegen nő és 10 napig a lakásában élt. TV + Sztárok--Tóth Vera januárban újra edzeni kezdett, miután megszállta a Szentlélekhttp://www.life.hu/sztarok/20190704-toth-vera-januarban-ujra-edzeni-kezdett-miutan-megszallta-a-szentlelek.htmlTóth Vera műtétje óta komolyan odafigyel az alakjára, habár az edzést abbahagyta egy időre, ám egy hajnalban „megszállta a Szentlélek”, és azóta újra rendszeresen mozog. TV + Sztárok--Szandi és Bogdán Csaba kapcsolatuk elején kétszer szakítottakhttp://www.life.hu/sztarok/20190704-szandi-es-bogdan-csaba-kapcsolatuk-elejen-ketszer-szakitottak.htmlSzandi és Bogdán Csaba még mindig imádják egymást, kapcsolatuk azonban nem indult egyszerűen. TV + Sztárok--Jolly és új kedvese már felvállalják kapcsolatukathttp://www.life.hu/sztarok/20190704-jolly-es-uj-kedvese-mar-felvallaljak-kapcsolatukat.htmlJolly és új párja, Barbara most már felvállalják a kapcsolatukat. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.