Egy nő betört Channing Tatum otthonába és ott töltött 10 napot

Forrás: Picture-Alliance/AFP/Jens Kalaene -
betörés rendőrség otthon Channing Tatum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különös dolog történt Channing Tatummal: betört hozzá egy idegen nő és 10 napig a lakásában élt.

Egy nő betört Channing Tatum hollywoodi otthonába – számolt be róla a Daily Mail. A hölgy ráadásul nem azért ment be az épületbe, hogy eltulajdonítson valamit, hanem azért, hogy ott lakjon. A betörés után ugyanis 10 napig nem volt hajlandó elhagyni a házat. A színész asszisztense később észlelte a betörést és hívta a rendőröket.

A nő egyébként már korábban is zaklatta kedvencét, azt állította, hogy a férfi tíz évvel ezelőtt figyelte őt.

A színész távoltartási végzést kért a nő ellen, ami kiterjed exfeleségére és gyermekeikre is.

Channing Tatum otthonába betörtek Forrás: Picture-Alliance/AFP/Jens Kalaene
Tóth Vera januárban újra edzeni kezdett, miután megszállta a Szentlélekhttp://www.life.hu/sztarok/20190704-toth-vera-januarban-ujra-edzeni-kezdett-miutan-megszallta-a-szentlelek.htmlTóth Vera műtétje óta komolyan odafigyel az alakjára, habár az edzést abbahagyta egy időre, ám egy hajnalban „megszállta a Szentlélek”, és azóta újra rendszeresen mozog. TV + Sztárok--Szandi és Bogdán Csaba kapcsolatuk elején kétszer szakítottakhttp://www.life.hu/sztarok/20190704-szandi-es-bogdan-csaba-kapcsolatuk-elejen-ketszer-szakitottak.htmlSzandi és Bogdán Csaba még mindig imádják egymást, kapcsolatuk azonban nem indult egyszerűen. TV + Sztárok--Jolly és új kedvese már felvállalják kapcsolatukathttp://www.life.hu/sztarok/20190704-jolly-es-uj-kedvese-mar-felvallaljak-kapcsolatukat.htmlJolly és új párja, Barbara most már felvállalják a kapcsolatukat. TV + SztárokOrigoSzíj Melinda Isten kezébe adta az életét miután megtudta, daganata vanhttp://www.life.hu/sztarok/20190704-szij-melinda-isten-kezebe-adta-az-eletet-miutan-megtudta-daganata-van.htmlSzíj Melinda Isten kezébe adta az életét, amikor megtudta, hogy daganata van. TV + SztárokFotó: Rostás Bianka/Life.huDemcsák Zsuzsánál még jogosítvány sem volt, amikor ittasan volán mögé ülthttp://www.life.hu/sztarok/20190704-demcsak-zsuzsanal-meg-jogositvany-sem-volt-amikor-ittasan-volan-moge-ult.htmlKiderült, Demcsák Zsuzsa nemcsak, hogy ittasan vezetett és nem tartotta be a KRESZ-t, még jogosítvány sem volt nála, amikor júniusban lekapcsolták a rendőrök. TV + SztárokOrigoFriss fotóján teljesen meztelen Bódi Sylvihttp://www.life.hu/sztarok/20190703-friss-fotojan-teljesen-meztelen-bodi-sylvi.htmlBódi Sylvi egzotikus körülmények között mutatta meg magát anyaszült meztelenül. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.