Méregdrága ajándékkal lepték meg Gáspár Virágot

Forrás: Facebook/ Gáspár Győző -
kiegészítő méregdrága Gáspár Virág táska születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Méregdrága kiegészítőkkel lepték meg szülei Gáspár Virágot 17. születésnapja alkalmából.

A hónap végén ünnepli 17. születésnapját Gáspár Virág, de már most megkapta szüleitől az ajándékát. A Ripost szúrta ki, hogy a sztárcsemete a közösségi oldalára büszkén kiposztolta a márkás cipő és táska fotóját. Az Insta-storyk csak 24 órán keresztül elérhetőek, így azt már nem lehet megnézni.

A lapnak viszont sikerült kiderítenie, hogy a kiegészítők nagyjából 180 ezer forintba kerülnek, és még akciósan is legalább 100 ezret kell értük kifizetni.

Gáspár Virág 17 éves lesz hamarosan Forrás: Facebook/ Gáspár Győző
Michael Schumacher állapotáról nyilatkozott Jean Todthttp://www.life.hu/sztarok/20190704-michael-schumacher-allapotarol-nyilatkozott-jean-todt.htmlMichael Schumacher állapotáról mesélt a pilóta régi barátja, Jean Todt. TV + Sztárok--Egy nő betört Channing Tatum otthonába és ott töltött 10 napothttp://www.life.hu/sztarok/20190704-egy-no-betort-channing-tatum-otthonaba-es-ott-toltott-10-napot.htmlKülönös dolog történt Channing Tatummal: betört hozzá egy idegen nő és 10 napig a lakásában élt. TV + Sztárok--Tóth Vera januárban újra edzeni kezdett, miután megszállta a Szentlélekhttp://www.life.hu/sztarok/20190704-toth-vera-januarban-ujra-edzeni-kezdett-miutan-megszallta-a-szentlelek.htmlTóth Vera műtétje óta komolyan odafigyel az alakjára, habár az edzést abbahagyta egy időre, ám egy hajnalban „megszállta a Szentlélek”, és azóta újra rendszeresen mozog. TV + Sztárok--Meghan Markle távol akarja tartani kisfiát édesapjátólhttp://www.life.hu/sztarok/20190703-meghan-markle-tavol-akarja-tartani-kisfiat-edesapjatol.htmlA hírek szerint Meghan Markle nem szeretné, ha kisfia kapcsolatot tartana vér szerinti nagyapjával. TV + Sztárok--Palik László és Marsi Anikó fiai érdeklődnek a tévézés iránthttp://www.life.hu/sztarok/20190703-palik-laszlo-es-marsi-aniko-fiai-erdeklodnek-a-tevezes-irant.htmlPalik László és Marsi Anikó fiai komoly érdeklődést mutatnak a tévézés iránt. TV + SztárokOrigoMeztelenül is megmutatja idomait az orosz modell, Valeria Bulusheva (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190703-meztelenul-is-megmutatja-idomait-az-orosz-modell-valeria-bulusheva-18.htmlSzexibbnél szexibb fotókkal árasztja el a közösségi oldalát az orosz modell, Valeria Bulusheva. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.