Szíj Melinda Isten kezébe adta az életét miután megtudta, daganata van

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu -
daganat Isten hit Szíj Melinda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szíj Melinda Isten kezébe adta az életét, amikor megtudta, hogy daganata van. 

Szíj Melinda életében minden tökéletesen alakult, ám tavaly kiderült, a torkában daganat van. Az énekesnőt a hite segítette át a nehéz időszakon.

Szíj Melindát a hite segítette Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Isten kezébe adtam az életem és a karrierem. Megvannak a tervei, tudtam, bármi lesz, az ő akarata. Elképesztő szerencsém volt, nincs áttét, tünetmentes vagyok és a hangom sem sínylette meg, ugyanúgy tudok énekelni, mint azelőtt" - árulta el a Borsnak az énekesnő, aki az esküvőjét tervezi. Nyolc évvel ezelőtt ismerte meg párját, akivel szerény lagzit terveznek. "Visszafogott, titkos kis lagzi lesz, nem akarunk nagy feneket keríteni neki. A dátummal kapcsolatban szintén annyit tudok mondani, hogy ezt a Jóistenre bízzuk. Mikor eljön a megfelelő pillanat, mindketten érezni fogjuk és megyünk is a templomba" - mondta.

Demcsák Zsuzsánál még jogosítvány sem volt, amikor ittasan volán mögé ülthttp://www.life.hu/sztarok/20190704-demcsak-zsuzsanal-meg-jogositvany-sem-volt-amikor-ittasan-volan-moge-ult.htmlKiderült, Demcsák Zsuzsa nem csak, hogy ittasan vezetett és nem tartotta be a KRESZ-t, még jogosítvány sem volt nála, amikor júniusban lekapcsolták a rendőrök. TV + SztárokOrigoCserháti Zsuzsa attól félt, hogy senki nem fog rá emlékeznihttp://www.life.hu/sztarok/20190704-cserhati-zsuzsa-attol-felt-hogy-senki-nem-fog-ra-emlekezni.htmlCserháti Zsuzsa rendkívül tehetséges énekesnő volt, nagyon sokan imádták, de ő ezzel nem volt tisztában. Kiderült, mitől félt a legjobban. TV + Sztárok--Friss fotóján teljesen meztelen Bódi Sylvihttp://www.life.hu/sztarok/20190703-friss-fotojan-teljesen-meztelen-bodi-sylvi.htmlBódi Sylvi egzotikus körülmények között mutatta meg magát anyaszült meztelenül. TV + SztárokOrigoIlyen rosszul még sosem nézett ki Salma Hayek – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190703-ilyen-rosszul-meg-sosem-nezett-ki-salma-hayek-foto.htmlHa azt gondolnád, hogy a gyönyörű színésznő elhagyta magát, akkor tévedsz! Egy film miatt néz ki úgy, mint egy hajléktalan. A súlyos fotót a Bors szúrta ki. TV + Sztárok--Édesapja halála után nyugtatókon élt Megyeri Csillahttp://www.life.hu/sztarok/20190703-edesapja-halala-utan-nyugtatokon-elet-megyeri-csilla.htmlÉdesapja haláláról és az azt követő fájdalmas időszakról vallott Megyeri Csilla. TV + Sztárok--Itt az első közös fotó: megmutatta új párját Aleskahttp://www.life.hu/sztarok/20190703-itt-az-elso-kozos-foto-megmutatta-uj-parjat-aleska.htmlMegmutatta kedvesét Aleska: a pár Horvátországban nyaral. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.