Lediplomázott Bajor Imre lánya, Lili

Fotó: Life.hu -
Bajor Imre diploma Színház- és Filmművészeti Egyetem Bajor Lili
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elvégezte a színművészeti szakot Bajor Imre nagylánya, Lili.

Bajor Imre nagylánya édesapja nyomdokaiba lépett: néhány napja átvette a diplomáját a Színház- és Filmművészeti Egyetemen. A hírről a BEST magazinban számolt be.

Felszabadító érzés átvenni a diplomát, és elmondani magamról, hogy kiálltam ezt a próbatételt. Persze a neheze csak ezután jön!” – mesélte a fiatal lány.

Bajor Lili lediplomázott Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Lili elárulta, a diplomaosztó után az egyik tanára odalépett hozzá és azt mondta neki, édesapja nagyon büszke lenne rá.

Ez a mondat a legjobbkor hangzott el, és tudom, hogy tényleg így lenne. Egyébként is midig tudom, hogy mit mondana. Van, hogy a barátaimmal csinálunk valamit, és meg is jegyeztem, apu most ezt vagy azt felelné erre. (...) Talán édesanyám praktikusságából is ragadt rám valami, de minden másban édesapámra hasonlítok. Úgy élek, úgy alszom, még fogat is úgy mosok, ahogy ő. Hasonlít a humorunk, az életkedvét mindig átragasztotta a körülötte lévőkre, és ez a képesség bennem is megvan.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.