Földrengés történt Kaliforniában: élő adásban pánikoltak be a műsorvezetők - Videó

földrengés műsorvezető Kalifornia Híradó élő adás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kaliforniában nem rendhagyóak a földrengések. Minden ott lakó tudja, mit kell tennie, ha földmozgást tapasztal. A híradósok is az asztal alá bújtak ijedtükben.

Kaliforniában július elején földrengés történt, ami pont akkor csapott le, amikor az este 8 órás élő híradó zajlott, így a nézők élőben követhették az eseményeket. A Twitteren és más videómegosztó portálokon többen tettek fel videókat az esetről. A CNN is beszámolt a 7,1-es erősségű földrengésről, valamint a híradó felvételeit is leközölték.

A YouTube-felvételt egy néző készítette, akinek szintén mozgott minden berendezése a házban. Félelmetes képsorok.

Kiszel Tünde Csipkerózsikának öltözött a júliusi hónapban: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190707-kiszel-tunde-csipkerozsikanak-oltozott-a-juliusi-honapban-foto.htmlKiszel Tünde 2019-es naptára ezúttal a Disney hercegnők bűvkörében született. Láthattuk már a naptárdívát Szörnyella de Frászként, Hófehérkeként pózolni. A júliusi hónapra is egy igazi klasszikust választott. TV + SztárokOrigoKeresztes Ildikó jobban néz ki, mint valaha: felszedett néhány kilóthttp://www.life.hu/sztarok/20190706-keresztes-ildiko-enekesno-jobban-nez-ki-mint-valaha-felszedett-nehany-kilot.htmlA mindig karcsú énekesnő a saját bevallása szerint 7-8 kilót hízott az utóbbi időben: ez azonban pont hogy az előnyére vált, teljesen kisimult, valósággal ragyog. TV + Sztárok--Egymásnak ugrottak Liptai Claudia fotója alatt a követőihttp://www.life.hu/sztarok/20190706--egymasnak-ugrottak-liptai-claudia-fotoja-alatt-kovetoi.htmlAz Instagram-oldalán osztott meg magáról Liptai Claudia egy retusálatlan fotót. A kép megosztotta a követőit, olyannyira, hogy előbb a műsorvezetőnek, majd egymásnak estek. TV + SztárokOrigoHáromszorosára nőtt az elhízottak aránya világszerte 1975 ótahttp://www.life.hu/sztarok/20190706-haromszorosara-nott-az-elhizottak-aranya-vilagszerte-1975-ota-1.htmlNorvég kutatók szerint háromszorosára nőtt az elhízott felnőttek aránya világszerte 1975 óta. Ennek oka az étrend változása, a mozgáshiány és a genetika. - állapították meg norvég kutatók egy nagyszabású, több mint százezer fős tanulmányban.TV + SztárokOrigoFiaival együtt fesztiválozik Ada a Balaton Soundon – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190705--fiaival-egyutt-fesztivalozik-ada-a-balaton-soundonfoto.htmlAda idén nem mással, mint ikerfiaival utazott Zamárdiba, a Balaton Soundra. TV + SztárokOrigoBalaton Sound: Pumped Gabo idén is a fesztiválon veret - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190705-balaton-sound-pumped-gabo-iden-is-a-fesztivalon-veret-video.htmlPumped Gabo néhány hete még amiatt kesergett, hogy nem jut el az idei Balaton Soundra. A botránycelebnek különösen fontos hely Zamárdi, ugyanis néhány évvel ezelőtt ott fedezte fel őt a bulvár, a nevét is a Soundon elhíresült pumpálós táncáról kapta. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.