Gáspár Bea azt mondja, nem botoxoltat, a zsír sokkal jobb

zsír botox fogyás hízás szépség Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Érdekes szépségápolási tanácsot adott követőinek közösségi oldalán Gáspár Bea. Azt mondja, nem kell botox egy nő arcának, helyette jobb, ha egy kis zsírral párnázza ki.

Élő videóban jelentkezett be a közösségi oldalán Gáspár Bea, aki saját szakácskönyvén dolgozik. A Ripost kiszúrta, hogy Beának volt egy igencsak poénos és érdekes szépségtanácsa a követőinek.

Az egyik rajongó dicsérte, amiért fogyott. Ám ő azt mondja, épp ellenkezőleg: hízott. "Híztam egy kicsit, ezért tűnik kisimultnak az arcom. Ha ilyen jól mutatok, mindenkinek ezt ajánlom, a zsír jobb, mint a botox" – nevetett Bea asszony.

Pamela Anderson meztelen fotót posztolt Brigitte Bardot-ról - micsoda idomokhttp://www.life.hu/sztarok/20190708-pamela-anderson-meztelen-fotot-posztolt-brigitte-bardotrol-micsoda-idomok.htmlPamela Anderson posztolt a fiatal Brigitte Bardot-ról: meztelenül pózol a homokban az egykori szexszimbólum. TV + SztárokOrigoSzorcsik Viki extrém sportot választott új hobbijánakhttp://www.life.hu/sztarok/20190708-szorcsik-viki-extrem-sportot-valasztott-uj-hobbijanak.htmlKözösségi oldalán gyakran mutatja meg tökéletes alakját Szorcsik Viki. A színésznő most azonban arról számolt be, hogy új hobbit választott magának, ami nem más, mint egy extrém sport. TV + SztárokOrigoRadics Gigi elárulta, hogyan sikerült lefogynia: fényképpel illusztrálta - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190708-radics-gigi-elarulta-hogyan-sikerult-lefogynia-fotoval-illusztralta-foto.htmlMég vékonyabb lett Radics Gigi, mint valaha. Elárulta, hogyan csinálta. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia és Tatár Csilla nevével és fotójával is visszaéltek a csalókhttp://www.life.hu/sztarok/20190708-liptai-claudia-es-tatar-csilla-nevevel-es-fotojaval-is-visszaeltek-a-csalok.htmlHazai hírességek nevével éltek vissza csalók. Tatár Csilla vagy épp Liptai Claudia arcképével reklámoztak olyan tablettát, amely parádés fogyást ígér a fogyasztóknak. Eddig több ezer embert verhettek át. TV + Sztárok--Liptai Claudia új műsort kap, melynek Férfiszemmel lesz a címehttp://www.life.hu/sztarok/20190708-liptai-caludia-uj-musort-kap-melynek-ferfiszemmel-lesz-a-cime.htmlÚjra képernyőre kerül Liptai Claudia, aki hat férfival lesz látható saját műsorában. TV + SztárokOrigoIszak Eszter újra szerelmes, megmutatta jóképű kedvesét – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190708-iszak-eszter-ujra-szerelmes-megmutatta-jokepu-kedveset-foto.htmlIszak Eszterre rátalált a szerelem. 7 kapcsolat után néhány hónappal ezelőtt végleg szakított Dobrády Ákos énekessel. A gyönyörű modell-műsorvezető most újra boldog. Kedvesével nyilvánosan is megjelent Zamárdiban. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.