Itt az utolsó felvétel az Irigy Hónaljmirigy elhunyt tagjáról, Ambrus Zoltánról

Irigy Hónaljmirigy Ambrus Zoltán videoklip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap este tette közzé az Irigy Hónaljmirigy a szomorú hírt, hogy örökös tagjuk, Ambrus Zoltán elhunyt. A Blikk megtalálta az utolsó klipet, amelyben Ambrus szerepelt.

A zenész hosszan tartó, súlyos betegség után hunyt el, már jó ideje visszavonultan élt. Utoljára az Alcohol együttes klipjében, a Mr. Fotel-Rocker című számban láthattuk, ami tavaly augusztusban jelent meg.



Gáspár Bea azt mondja, nem botoxoltat, a zsír sokkal jobbhttp://www.life.hu/sztarok/20190708-gaspar-bea-azt-mondja-nem-botoxoltat-a-zsir-sokkal-jobb.htmlÉrdekes szépségápolási tanácsot adott követőinek közösségi oldalán Gáspár Bea. Azt mondja, nem kell botox egy nő arcának, helyette jobb, ha egy kis zsírral párnázza ki. TV + Sztárok--Pamela Anderson meztelen fotót posztolt Brigitte Bardot-ról - Micsoda idomokhttp://www.life.hu/sztarok/20190708-pamela-anderson-meztelen-fotot-posztolt-brigitte-bardotrol-micsoda-idomok.htmlPamela Anderson posztolt a fiatal Brigitte Bardot-ról: meztelenül pózol a homokban az egykori szexszimbólum. TV + SztárokOrigoSzorcsik Viki extrémsportot választott új hobbijánakhttp://www.life.hu/sztarok/20190708-szorcsik-viki-extrem-sportot-valasztott-uj-hobbijanak.htmlKözösségi oldalán gyakran mutatja meg tökéletes alakját Szorcsik Viki. A színésznő most azonban arról számolt be, hogy új hobbit választott magának, ami nem más, mint egy extrémsport. TV + SztárokOrigoRadics Gigi elárulta, hogyan sikerült lefogynia: fényképpel illusztrálta - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190708-radics-gigi-elarulta-hogyan-sikerult-lefogynia-fotoval-illusztralta-foto.htmlMég vékonyabb lett Radics Gigi, mint valaha. Elárulta, hogyan csinálta. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia új műsort kap, melynek Férfiszemmel lesz a címehttp://www.life.hu/sztarok/20190708-liptai-caludia-uj-musort-kap-melynek-ferfiszemmel-lesz-a-cime.htmlÚjra képernyőre kerül Liptai Claudia, aki hat férfival lesz látható saját műsorában. TV + SztárokOrigoMarsi Anikó: "Alapvetően hiú vagyok, de nem extrém módon"http://www.life.hu/sztarok/20190706-marsi-aniko-testrol-balesetrol-sportrol-nyilatkozott.htmlMára felépült combnyaktöréséből Marsi Anikó, olyannyira, hogy már el is kezdett futni. A TV2 Tények műsorvezetője egyebek mellett a saját testéhez való viszonyáról is beszélt. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.