Visszavonta a vallomását a férfi, aki szexuális zaklatással vádolta Kevin Spacey színészt

Forrás: MTI/EPA/The Inquirer and Mirror/Nicole Harnishfeger -
Kevin Spacey vádemelés vallomás szexuális zaklatás zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Visszavonta a vádakat az a férfi, aki szexuális zaklatással vádolta Kevin Spacey színészt.

A fiatal férfi azt állította, hogy 2016-ban, amikor ő 18 éves volt, a színész egy bárban kikezdett vele, és megmarkolta a nemi szervét. A fiatalember most visszavonta a vallomását, ám rajta kívül még hatan állítanak hasonlót az 59 éves Spacey-ről, ezért további tárgyalások várnak a színészre. Spacey januárban már egyszer bíróság elé állt, akkor ártatlannak vallotta magát – írja a Bors.

Kevin Spacey szeméremsértéssel és bántalmazással vádolt amerikai színész az ügyvédje, Alan Jackson (j) társaságában egy kerületi bíróságon vád alá helyezési eljárás alatt a Massachusetts állambeli Nantucketben 2019. január 7-én. Forrás: MTI/EPA/The Inquirer and Mirror/Nicole Harnishfeger

Kevin Spacey színészi karrierjének teljesen befellegzett. A botrány kirobbanása óta egyetlen szerepet sem kapott, teljesen eltűnt a nyilvánosság elől.

Állítólag Kevin Spacey egyetemi bulin akart fiatal férfiakat felszednihttp://www.life.hu/sztarok/20190214-allitolag-kevin-spacey-egyetemi-bulin-akart-fiatal-fiukat-felszedni.htmlÁllítólag négy évvel ezelőtt Kevin Spacey részt vett egy egyetemi bulin, de ahelyett, hogy diáklányokkal csevegett volna, fiatal férfiakkal szemezett. TV + Sztárok--Távoltartást rendelt el a bíróság Kevin Spaceyvel szembenhttp://www.life.hu/sztarok/20190108-tavoltartast-rendelt-el-a-birosag-kevin-spaceyvel-szemben.htmlTávoltartást rendelt el hétfőn egy amerikai bíró Kevin Spacey amerikai színésszel szemben, aki ellen bántalmazás és szeméremsértés miatt emeltek vádat decemberben.TV + Sztárok--Videoüzenetben reagál a zaklatási vádakra Kevin Spaceyhttp://www.life.hu/sztarok/20181225-videouzenetben-reagal-a-zaklatasi-vadakra-kevin-spacey.htmlVádat emeltek Kevin Spacey ellen szeméremsértés miatt. Állítólag még 2016-ban alkoholt vett egy 18 éves fiúnak, majd megfogdosta őt. Most reagált a vádakra. TV + SztárokOrigoVádat emeltek Kevin Spacey ellen szeméremsértés miatthttp://www.life.hu/sztarok/20181225-vadat-emeltek-kevin-spacey-ellen-szemeremsertes-miatt-1.htmlVádat emeltek Kevin Spacey amerikai színész ellen bántalmazás és szeméremsértés miatt, amelyeket a vád szerint egy fiatal férfi ellen követett el még 2016-ban. TV + Sztárok--Újabb férfi, ezúttal a masszőrje vádolja szexuális bántalmazással Kevin Spaceythttp://www.life.hu/sztarok/20180930-ujabb-ferfi-vadolja-szexualis-bantalmazassal-kevin-spaceyt.htmlBeperelte Kevin Spaceyt a masszőrje. A férfi azt állítja, a színész 2016-ban szexuálisan bántalmazta Malibuban. TV + Sztárok--Húszan vádolják a londoni Old Vic színházban szexuális zaklatással Kevin Spacey-thttp://www.life.hu/sztarok/20171116-huszan-vadoljak-a-londoni-old-vic-szinhazban-szexualis-zaklatassal-kevin-spaceyt.htmlAz Old Vic színházból húsz személy vádolta meg szexuális zaklatással Kevin Spacey-t - közölte csütörtökön a tekintélyes londoni teátrum vezetése, amely egyúttal bocsánatot kért, hogy az intézményben ilyesmi megeshetett. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.