Aggódnak a rajongók Korda Györgyért: többször leült a hétvégi koncertjén

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd -
Korda György Balázs Klári
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bánki-tónál lépett fel a hétvégén Korda György és Balázs Klári. A táncdalénekes a koncert során többször megpihent egy színpadra állított széken: a rajongók aggódnak érte, de az énekesnő mindenkit megnyugtatott: nincs baj, ez a koreográfia része.

"Nagyon szeretem a Korda-Balázs házaspárt, többször volt szerencsém őket élőben látni. Kedvesek, aranyosak, és mindig nagyon jó bulit csinálnak. Most viszont Gyuri bácsi többször leült egy székre, korábban ilyet nem láttam tőle. Bár nem panaszkodott, egy picit olyan érzésünk volt, mintha fáradt lenne, vagy a hőséget bírná nehezen. Aggódunk érte, mert nemrégiben arról szóltak a hírek, hogy rosszul lett egy fellépésén" – nyilatkozta egy rajongó a Blikknek.

Balázs Klári elmondta, hogy nincs semmi baj: "Vannak bizonyos számok, amelyek alatt ül, én pedig odamegyek hozzá és megölelem, ez a koreográfia része".

„Néha kell egy kis pihenő, főleg ilyenkor, nyáron, amikor sok a fellépésünk az ország minden részében, rengeteget utazunk, de nagyon jól érzem magam" – tette hozzá az énekes.

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.