segítségnyújtás életmentés hajléktalan késelés Orosz Barbara segítség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A segítségnyújtás fontosságára hívta fel a figyelmet Orosz Barbara. A műsorvezető először 13 éves korában mentett életet, a napokban pedig egy földön fekvő férfinak segített, aki összeesett az utcán.

Orosz Barbara először 13 éves korában mentett életet. A TV2 stúdiójában elmesélte, hogy egy juhászt megkéseltek egy kocsmai verekedésnél, ő pedig az árokban fekve találta meg a vérző férfit. Megakadályozta, hogy kihúzza magából a kést, majd kihívta a mentőket. A férfi felépülése után hálából egy bárányt ajándékozott neki.

A napokban pedig egy kevésbé drámai, ám szintén súlyos helyzettel találta szembe magát a műsorvezető. „Láttam, hogy 5 méterrel előttem összeesett egy ember. Azonnal hányt, és látszott, hogy nem egy jól szituált ember, egy hajléktalanról beszélünk. És ahogy odaszaladtam hozzá, lehetett érezni, hogy dőlt belőle a piaszag is” – emlékezett vissza a történtekre Orosz Barbara.

Mint mondta, egy forgalmas helyen történt az eset, mások is megdöbbentek, de segíteni senki nem akart. „Számomra teljesen felesleges információ, hogy egy ember hajléktalan-e, hogyan néz ki, még az is teljesen mindegy, hogy ivott-e alkoholt vagy nem, segíteni kell” – szögezte le a műsorvezető.

Szeretné felhívni rá a figyelmet, hogy mennyire fontos segíteni, felmérni a körülményeket, hogy a mentőknek megfelelően tudjuk elmondani az adatokat. Stabil oldalfekvésbe helyezte a férfit, mentőt hívott, akik elszállították az embert.

Mádai Vivien sokkot kapott: egy autósokkal balhéfő férfi miatt akadt ki - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190709-madai-vivien-sokkot-kapott-egy-autosokkal-balhefo-ferfi-miatt-akadt-ki-video.htmlMádai Vivien a Mokkában mesélte el, hogy mennyire megviselte őt egy eset, amikor egy férfi őrjöngeni kezdett vele. Egy reggeli téma kapcsán került szóba a múltbéli történet.TV + SztárokOrigoKisbabát vár Katy Perry? – árulkodó fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20190709-kisbabat-var-katy-perry-arulkodo-fotok.htmlKaty Perry és Orlando Bloom az esküvőjüket szervezik, de azért jut idejük a nyaralásra is. A párost Hawaii egyik partján fotózták. TV + Sztárok--Várkonyi Andrea szakításáról és megváltozott életéről beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20190709-varkonyi-andrea-szakitasarol-es-megvaltozott-eleterol-beszelt.htmlAz élete szinte minden területe megváltozott Várkonyi Andreának az utóbbi időben. Maga mögött hagyta a televíziózást és véget ért a kapcsolata Bochkor Gáborral is. TV + SztárokOrigoVasvári Vivien a pénzügyeiről vallott: így osztoznak férjével a költségekenhttp://www.life.hu/sztarok/20190709-vasvari-vivien-penzugyeirol-vallott-igy-osztoznak-ferjevel-a-koltsegeken.htmlVasvári Vivien rajongója kérdésére elárulta, hogyan osztoznak szerelmével a mindennapi költségeken. TV + SztárokMariah Carey a sikításával verte le egy üveg kupakját – Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190709-mariah-carey-a-sikitasaval-verte-le-egy-uveg-kupakjat-video.htmlMariah Carey a puszta hangjával pattintott le egy kupakot az üdítősüveg tetejéről. TV + Sztárok--Palya Bea párra találthttp://www.life.hu/sztarok/20190709-palya-bea-parra-talalt.htmlPalya Bea a válása után újra szerelmes, és nagyon boldog a párja mellett. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.