DJ Seherezádé nincsen jól: nagyon sok gyógyszert kell szednie

Forrás: Shutterstock -
betegség gyógyszer DJ Seherezádé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
DJ Seherezádé Instagram-oldalán mutatta meg, mennyire megbetegedett: sok gyógyszert kell szednie. 

DJ Seherezádé nincs a legjobb passzban. A celeb Instagram-oldalán mutatta meg követőinek, hogy mekkora a baj: lefotózta a recepteket, amiket kapott. A képhez csak annyit írt: „Még élek”. Arról nem számolt be, hogy pontosan mi is döntötte le a lábáról, de remélhetőleg hamar meggyógyul.

DJ Seherezádé nincsen jól Forrás: Instagram/Seherezádé
Így szabadulhatsz meg az allergiás kötőhártya-gyulladástólhttp://www.life.hu/drlife/20190627-igy-szabadulhatsz-meg-az-allergias-kotohartya-gyulladastol.htmlA szemünk talán a legfontosabb érzékszervünk, a betegsége ezért rengeteg kellemetlenséggel, és akár súlyos következményekkel járhat. Az egyik leggyakoribb probléma a kötőhártya-gyulladás, amellyel valamilyen formában szinte minden ember találkozik élete során. Tavasszal és nyáron különösen nagy az esély a kialakulására, a levegőben szálló pollenek ugyanis könnyen allergiás kötőhártya-gyulladást okozhatnak. Dr. LifeOrigoRákkal diagnosztizálták a sztárfocista, Radja Nainggolan feleségéthttp://www.life.hu/drlife/20190711-rakkal-diagnosztizaltak-a-sztarfocista-radja-nainggolan-feleseget.htmlNagyon nehéz időszak előtt áll Claudia Lai, az olasz Internazionale focistájának felesége. A nőnél rákot diagnosztizáltak. Dr. Life--Kellemetlen beavatkozáson van túl Stohl Luca – így csökkenti a fájdalmaithttp://www.life.hu/drlife/20190711-stohl-luca-kihuzatta-bolcsessegfogat.htmlA fogorvos sokaknak a rémálma, különösen ha foghúzásról van szó. Utóbbi érzést már Stohl András lánya, Luca is jól ismeri, néhány napja ugyanis kihúzták a bölcsességfogát. Dr. Life--Műteni kellett Pesuth Ritát – ezért volt szükség a beavatkozásra http://www.life.hu/drlife/20190711-pesuth-rita-kick-box-vilagbajnok-terdet-muteni-kellett.htmlA hatszoros kick-box világbajnok, Pesuth Rita sokáig halogatta, de végül belátta, hogy beavatkozásra van szüksége a sport miatt komoly terhelésnek kitett térdének. Dr. LifeOrigoMegküzdött a rákkal Urbán Erika, Kabos László özvegyehttp://www.life.hu/drlife/20190711-megkuzdott-a-rakkal-urban-erika-kabos-laszlo-ozvegye.htmlA hét évvel ezelőtt beültetett fogimplantátumának környéke rákosodott el Urbán Erikának, Kabos László özvegyének. A színésznő elképzelhetetlen kínokat élt át, eltávolították az alsó állkapcsát, és bordájából építettek újat. Dr. LifeOrigoInzulinrezisztens Zimány Linda, és a pajzsmirigyével is gondok vannakhttp://www.life.hu/drlife/20190710-inzulinrezisztens-zimany-linda.htmlMivel nem úgy alakult a teste, ahogy szerette volna és megszokta, Zimány Linda orvoshoz fordult. Kiderült, szénhidrátanyagcsere-betegsége van, inzulinrezisztens. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.