Pártos Csilla békülne, de Pécsi Ildikó nem enged volt menyének

Fotó: Zih Zsolt/MTVA -
békülés vita Pécsi Ildikó Szűcs Lajos kórház Pártos Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiújult a betegsége Szűcs Lajos olimpiai bajnok labdarúgónak. Pártos Csilla békülni szeretne, és meglátogatni a kórházban egykori apósát. Úgy tűnik azonban, hogy Pécsi Ildikó most sem hajlandó megenyhülni.

Ahogy mi is megírtuk: újra kórházba került Pécsi Ildikó férje, Szűcs Lajos olimpiai bajnok labdarúgó. Korábban több műtét és kezelés után hazaengedték, ám betegsége kiújult, be kellett feküdnie.

A Bors most megtudta, a színésznő volt menye, Pártos Csilla és unokája, Csabika szeretne békülni, és meglátogatni Szűcs Lajost a kórházban. Ám mint ismeretes, a Pécsi Ildikó tulajdonában lévő ingatlan miatti pereskedés és a kilakoltatás miatt nagyon feszült közöttük a viszony.

Pártos Csilla kész a békülésre Fotó: Zih Zsolt/MTVA

Pártos Csilla a lapnak szűkszavúan elmondta, hogy készen áll a békülésre, fontos számára, hogy egykori családtagjai egészsége rendben legyen. „Nem fogom feladni, folyamatosan próbálkozom. Szeretném, szeretnénk meglátogatni!” – mondta Pécsi Ildikó volt menye.

Pécsi Ildikót is felhívták azzal a kérdéssel, hogy hajlandó-e békülni. Azt írják, fájdalommal a hangjában beszélt, de a békülésre kitérő választ adott. „Semmi másra, csak a férjemre és a gyógyulására szeretnék koncentrálni! Nagyon hálás vagyok minden olyan embernek, aki ezt megérti, és ebben az ádáz küzdelemben segít” – fejtette ki a művésznő.

Megmutatta új szerelmét Jollyhttp://www.life.hu/sztarok/20190711-megmutatta-uj-szerelmet-jolly.htmlAz életben és a színpadon is egy párt alkotott a hazai mulatós zene két alakja, Jolly és Suzy. Nemrégiben szakítottak, Jolly pedig máris megmutatta új kedvesét. TV + Sztárok--Győzike feljelentette az édesapját a rendőrségenhttp://www.life.hu/sztarok/20190711-gyozike-feljelentette-az-edesapjat-a-rendorsegen.htmlHatalmas konfliktusok uralkodnak a Gáspár családban: Győzike feljelentette a saját apját, idős Gáspár Győzőt.TV + SztárokOrigoSerena Williams csupasz hátsóval pózol a címlapon - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190710-serena-williams-csupasz-hatsoval-pozol-a-cimlapon.htmlSerena Williams címlapon pózolt, ráadásul nem a tőle megszokott módon: csupasz hátsót villantott. TV + Sztárok--Sikersorozatban szerepel Uma Thurman és Ethan Hawke gyönyörű lánya, Mayahttp://www.life.hu/sztarok/20190710-sikersorozatban-szerepel-uma-thurman-es-ethan-hawke-gyonyoru-lanya-maya-hawke.htmlA Netflix sikersorozatában, a Stranger Things harmadik évadában kapott szerepet Uma Thurman és Ethan Hawke lánya, Maya. Édesapja a közösségi oldalán büszkélkedett el a lánya sikerével. TV + SztárokOrigoAnna brit királyi hercegnő elvesztette az anyósáthttp://www.life.hu/sztarok/20190710-anna-brit-kiralyi-hercegno-elvesztette-anyosat.htmlAnna brit királyi hercegnő – II. Erzsébet és Fülöp egyetlen lánya – veszítette el családjának egy fontos tagját: az anyósa távozott az élők sorából 90 évesen. TV + Sztárok--Brad Pitt a válása után Jennifer Anistont hívtahttp://www.life.hu/sztarok/20190710-brad-pitt-valasa-utan-jennifer-anistont-hivta.htmlBrad Pittnek még mindig Jennifer Aniston a támasza: válása után is őt hívta. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.