Boros Lajos őszintén beszélt Bochkor Gáborral való kapcsolatáról

Forrás: TV2 -
barátság Bochkor Gábor Boros Lajos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már évek óta nem dolgozik együtt Boros Lajos és Bochkor Gábor, az sem titok, hogy nem voltak épp a legjobb barátok. Boros Lajos most őszintén mesélt a kapcsolatukról.

Nehéz időszakon van túl Boros Lajos. A rádiós szívbillentyűműtéte után igyekszik visszaszedni azt a súlyt, amit a hosszú kórházi kezelés alatt lefogyott. Újra dolgozik, azt mondja, jót tesz neki a munka.

„Az unalom a legnagyobb gyilkos a világon, tudom jól. Jó érzés újra elfoglaltnak érezni magam” – mondta a Sorry magazinnak Boros Lajos. A cikket a Blikk Rúzs szemlézte.

Bochkor Gáborral legendás párost alkottak, bár a mikrofonon kívül nem voltak a legjobb barátok. „Bocsival már öt éve nincs közös munkánk, de a mai napig sokat szívunk egymás miatt. Ő például ellentmondást nem tűrően képes kijelenteni olyan dolgokat, amik sokaknál kiverik a biztosítékot. A minap például összekevertek vele, és engem kapott le a tíz körmömről egy nő, hogy miért szidom a kövér nőket. Amíg együtt dolgoztunk, tudtam ezeket korrigálni. Bocsi egy dologban nagyon profi volt: tudta, mikor kell odamondani” – fogalmazott Boros.

Boros Lajos újra dolgozik Forrás: TV2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.