Édesapja tette közzé a 20 évesen elhunyt Cameron Boyce utolsó fotóját

fénykép család Cameron Boyce
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész világ értetlenül áll a 20 éves Disney-sztár, Cameron Boyce hirtelen halála előtt. A fiatal színész utolsó fotóját az édesapja tette közzé.

Cameron halálának okát pár nappal ezelőtt hozták csak nyilvánosságra: a tehetséges gyerekszínész agyvérzésben hunyt el. A fiú szülei eddig hallgattak, most azonban közzétették a fiuk utolsó fotóját, megköszönve ezzel a rajongók mérhetetlen szeretetét.

„A fiam. Órákkal azelőtt, hogy kiragadták az életünkből. Szörnyen hiányzik. Remélem, hogy senkinek sem kell átéreznie azt, amit most érzek, de senkit sem kerülnek el a tragédiák. Nagyra értékeljük azt a hatalmas szeretetet, amit a családunk kapott. Köszönjük, hogy átsegítetek bennünket életünk legszörnyűbb helyzetén” – írta az Instagramon Victor Boyce.



Kiderült, mivel foglalkozik Iszak Eszter új pasijahttp://www.life.hu/sztarok/20190712-kiderult-mivel-foglalkozik-iszak-eszter-uj-pasija.htmlA Ripost újabb információkat szerzett Iszak Eszter új barátjáról, akivel a csinos műsorvezető a Balaton Soundon mutatkozott először. TV + Sztárok--Nótár Mary vallomása: „Nehéz időszakon vagyok túl”http://www.life.hu/sztarok/20190712-notar-mary-nehez-idoszakon-van-tul.htmlNótár Mary első lemeze 16 éves korában jelent meg. Azóta, vagyis 18 éve töretlen a sikere, és sokat is merít az emberek szeretetéből. Habár saját bevallása szerint nehéz időszakon van túl, most végre újra boldognak érzi magát. TV + SztárokRájár a rúd Kowalskyékra: baleset, műtét – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190712-oriasi-dramak-a-kowalsky-zenekarban.htmlNem kíméli a sors a Kowalsky meg a Vega zenekart. Júniusban az együttes turnébusza felborult, majd napra pontosan egy hónappal később a zenekar frontemberét műteni kellett, így kérdésessé vált több koncert sorsa. Míg az egyik alkalommal a Tankcsapda helyettesítette az ország egyik legnépszerűbb bandáját, az EFOTT-os bulit már Kowáék megcsinálták, mindössze 30 órával a műtét után. Hogy mi van a zenekarral, hogyan vészelik át a nehezebb időszakot, a Life.hu-nak elmondták. TV + Sztárok--A világ legnépszerűbb pornósa letarolta a közösségi médiát is (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190712-lana-rhoades-a-vilag-legnepszerubb-pornosa.htmlLana Rhoades jelenleg a világ legkedveltebb pornósa, jó ideje ő vezeti ugyanis a Pornhub népszerűségi listáját. A pornószínésznő a közösségi médiában is jelen van, habár többször letiltották már túlfűtött fotói miatt. TV + Sztárok--Eladja veresegyházi telkét Boros Lajos: elfogytak a tartalékaihttp://www.life.hu/sztarok/20190712-eladja-veresegyhazi-telket-boros-lajos-elfogytak-a-tartalekai-sok-penzt-kolt-gyogyszerre.htmlEgészségügyi kiadásai felemésztették Boros Lajos minden pénzét. A rádiós most megválna veresegyházi telkétől. TV + SztárokOrigoNagyot fordult a világ Demcsák Zsuzsávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190712-nagyot-fordult-a-vilag-demcsak-zsuzsaval-miota-megismerkedett-krishannal.htmlTeljesen megváltoztatta az új szerelem Demcsák Zsuzsa életét. A műsorvezető évek óta élt magányosan, amikor az Ázsia Expressz forgatásán megismerte Krishant. TV + SztárokOrigo







Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.