Eladja veresegyházi telkét Boros Lajos: elfogytak a tartalékai

Forrás: Facebook - Boros Lajos -
telek pénz Boros Lajos eladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egészségügyi kiadásai felemésztették Boros Lajos minden pénzét. A rádiós most megválna veresegyházi telkétől.

Pár napja felkerült az internetre egy hirdetés, miszerint Boros Lajos megválna veresegyházi telkétől – szúrta ki a Ripost. A rádiós több betegségen is átesett, és ma is rengeteget költ gyógyszerre, rehabilitációra.

A lap információi szerint az ingatlan nélküli telket 25 millióért árulja Boros, aki korábban már beszélt róla, hogy csupán 1-2 évre való tartalékaik vannak, még úgy is, hogy nemrégiben egy kisebb rádió munkatársa lett.

Boros Lajos rengeteg pénzt költ gyógyszerekre Forrás: Facebook - Boros Lajos

Nagyot fordult a világ Demcsák Zsuzsávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190712-nagyot-fordult-a-vilag-demcsak-zsuzsaval-miota-megismerkedett-krishannal.htmlTeljesen megváltoztatta az új szerelem Demcsák Zsuzsa életét. A műsorvezető évek óta élt magányosan, amikor az Ázsia Expressz forgatásán megismerte Krishant. TV + SztárokOrigoTragédiák sora Dióssy Klári életében: kislánya után édesanyját is elveszítettehttp://www.life.hu/sztarok/20190712-tragediat-tragedia-kovetett-diossy-klari-eleteben-kislanya-utan-edesanyjat-is-elveszitette.htmlDióssy Klárinak idén lenne 20 éves a lánya, Adél. A kislány leukémiában halt meg négy és fél évesen, hosszú küzdelem után. Az MTVA műsorvezetőjének azóta kisfia született, de újabb tragédiát kellett átélnie: tavaly meghalt az édesanyja. TV + Sztárok--Barátja, Kabai Laci Ambrus Zoltán utolsó napjairól beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20190710-baratja-kabai-laci-ambrus-zoltan-utolso-napjairol-beszel.htmlZenésztársait letaglózta Ambrus Zoltán halálhíre. Bár tudták, hogy nagyon beteg, bíztak abban, hogy jobban lesz. TV + Sztárok--Marsi Anikó: "Alapvetően hiú vagyok, de nem extrém módon"http://www.life.hu/sztarok/20190706-marsi-aniko-testrol-balesetrol-sportrol-nyilatkozott.htmlMára felépült combnyaktöréséből Marsi Anikó, olyannyira, hogy már el is kezdett futni. A TV2 Tények műsorvezetője egyebek mellett a saját testéhez való viszonyáról is beszélt. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoErekciójáról posztolt Diplo, a világhírű DJ: nem szokványos Insta-fotó (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190706-erekciojarol-posztolt-diplo-a-vilaghiru-dj-nem-szokvanyos-instafoto.htmlBizarr fotót töltött fel az Instagramjára a világhírű DJ, Diplo. TV + SztárokOrigoReunion: Várkonyi Andrea közös fotót posztolt Gombos Edinávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190630-varkonyi-andrea-kozos-fotot-posztolt-gombos-edinaval.htmlGombos Edina és családja néhány évvel ezelőtt költözött ki a tengerentúlra. Kubai származású férje, Alberto IT-vezetőként dolgozik, az Aktív egykori műsorvezetője pedig üzletasszonyként tevékenykedik. Két közös gyermekük van, Miranda és Matteo. Most azonban hazalátogattak, és találkoznak a barátaikkal is. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.