Heidi Klum titokban hozzáment kedveséhez, Tom Kaulitzhoz

házasság párkapcsolat Heidi Klum Tom Kaulitz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan támadták Heidi Klumot, amikor tavaly év elején kiderült, hogy a nála 17 évvel fiatalabb énekessel, Tom Kaulitzcal jár. A legfrissebb hírek szerint a pár már össze is házasodott. 

Bombaként robbant a hír 2018 elején, hogy Heidi Klum szupermodell a nála 17 évvel fiatalabb énekessel, Tom Kaulitzcal jár. Év végén megtörtént az eljegyzés is.

A People magazin szerint már arról szólnak a hírek, hogy az esküvővel sem vártak sokáig. Egy titkos szertartáson februárban kimondták a boldogító igent. Klum tehát ismét férjes asszony.

Heidi Klum és Tom Kaulitz titokban házasodtak össze Forrás: Getty Images for InStyle/2019 Getty Images/Matt Winkelmeyer

Így festene MC Hawer, ha annyi idős lenne, mint a kedvesehttp://www.life.hu/sztarok/20190712-igy-festene-mc-hawer-ha-annyi-idos-lenne-mint-a-kedvese.htmlEleinte talán meglepte a közvélemény MC Hawer és párkapcsolata, hiszen kedvese, Fanni 33 évvel fiatalabb nála. Most megmutatta, milyen lenne, ha ugyanannyi idősek lennének.TV + SztárokOrigoHarry herceg sem menekül: haját gyászolják az alattvalókhttp://www.life.hu/sztarok/20190712-harry-herceg-sem-menekul-hajat-gyaszoljak-az-alattvalok.htmlA brit királyi családban generációkon keresztül öröklődik a kopaszodás. Úgy tűnik, most Harry herceget is elérte az átok. Gyönyörű vörös haját gyászolják az alattvalók. TV + Sztárok--Szulák Andrea nem avatja be a nyilvánosságot a magánéletébehttp://www.life.hu/sztarok/20190711-szulak-andrea-nem-avatja-be-a-nyilvanossagot-maganeletebe.htmlSzulák Andrea azt mondja: nem sétál bele abba a csapdába, hogy beavatja a nyilvánosságot a magánéletébe. Annyit azért elárult, hogy ha még egyszer újrakezdhetné az életét, akkor a legjobb barátjához menne feleségül. TV + Sztárok--Robbie Williams azt mondja, hogy majdnem öngyilkos lett egy kísértet miatthttp://www.life.hu/sztarok/20190711-robbie-williams-azt-mondja-hogy-majdnem-ongyilkos-lett-egy-kisertet-miatt.htmlÖngyilkos gondolatai voltak a húszas éveiben Robbie Williamsnek. Azt mondja, hogy ezt egy kísértet idézte elő nála. TV + Sztárok--Hajdú Péter SMS-ben szakított volt barátnőjévelhttp://www.life.hu/sztarok/20190711-hajdu-peter-smsben-szakitott-volt-baratnojevel.htmlEgy hónappal ezelőtt szakított Alföldy Annával Hajdú Péter. A műsorvezető elárulta: exei közül csak Ábel Anitával ápol barátságot. Arra is kitért, hogy Annával SMS-ben szakított. TV + SztárokOrigoA Nervo DJ-formációval készített interjút a Life.hu: imádják Magyarországothttp://www.life.hu/sztarok/20190710-a-nervo-djformacioval-keszitett-interjut-a-lifehu-imadjak-magyarorszagot.htmlA 100 legjobb DJ között mindössze 6 női formációt találunk, akik közül a legjobbak a Nervo testvérek. Idén a Balaton Soundon táncoltatták meg a tömeget, de előtte egy interjút is adtak a Life.hu-nak. Meséltek a világsztárokkal való közös munkákról, hogy miért épp Justin Bieberrel és Eminemmel szeretnének dolgozni, de azt is elárulták, hogy korábban már nyaraltak Magyarországon. Imádják az itteni zsíros ételeket. Ha azt is szeretnéd megtudni, milyen a nők helyzete ma a DJ-szakmában, akkor feltétlen nézd meg az interjút. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.