Maradandó agykárosodást szenvedett Kefir édesanyja, de elbukták a kártérítési pert

Forrás: Ez zsír! / Life TV -
Kefir
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pert vesztettek Kefirék a siófoki könyvtárral szemben. A V-Tech énekesének édesanyja azt állítja, 3 éve 15 métert zuhant az intézmény eső áztatta lépcsőjéről. Az asszony súlyos agykárosodást szenvedett, a homloklebegyének egy része elhalt, a személyisége és az élete is megváltozott. Egymillió forint kártérítést kértek, de nem kapták meg.

„Rettentő csalódott vagyok az ítélet miatt, igazságtalan és méltatlan ez a bánásmód” – mondta el a Blikknek Katalin, Kefir édesanyja, aki a mai napig pszichológushoz jár: a személyisége megváltozott, gyakran ingerült, ami korábban nem volt rá jellemző.

Kefir édesanyja maradandó agykárosodást szenvedett Forrás: Ez zsír! / Life TV

„Egyértelmű, hogy a károm sokkal nagyobb, mint egymillió forint, mégsem kértem többet. Ebből tisztán látszik, hogy nem nyerészkedni akarok, hanem szeretném, ha ez a baleset nem fordulhatna elő újra. Gyerekek és nyugdíjasok is járnak a könyvtárba. Még mindig várom az igazgatótól a bocsánatkérést, mert borzasztóan fáj, hogy ebben a helyzetben ilyen ellenségesen bánnak velem” – tette hozzá.

A Siófoki Járásbíróság meghozta elsőfokú ítéletét. A határozat szerint az asszony balesetét bármi okozhatta, tanúvallomása pedig nem volt meggyőző. Kefir kijelentette, hogy fellebbeznek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.