Nagyot fordult a világ Demcsák Zsuzsával

Forrás: instagram.com/zsdemcsak/ -
Demcsák Zsuzsa szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Teljesen megváltoztatta az új szerelem Demcsák Zsuzsa életét. A műsorvezető évek óta élt magányosan, amikor az Ázsia Expressz forgatásán megismerte Krishant. 

„Az a nehéz az életünkben, hogy megtaláljuk azt a pillanatot, amikor végre valóban merünk nőnek lenni. Amikor nő vagy és úgy is viselkedsz, az adja meg az alapot egy boldog élethez, vagy ahogy a férjem szokta mondani: az varázsol mosolyt az arcodra. Krishan mellett végre igazán az lehetek” – nyilatkozta Zsuzsa a Bestnek.

„Napi szinten annyi mindent kell az agyammal megoldani és a rációval foglalkozni, hogy nem csoda, emellett elfelejtettem nőnek lenni. Szerintem ezzel sokan küzdünk manapság. Férfiként éltem az életem elmúlt 7-8 évét. Félreértés ne essék, nincsen ezzel semmi bajom, és a férfi-női megkülönböztetésből sosem akadt problémám, de mégiscsak nő vagyok, és nőként tudok igazán boldog lenni. Úgy érzem, a férjemet az ég küldte nekem. Rám fért már ez a boldogság” – tette hozzá a műsorvezető.

Forrás: instagram.com/zsdemcsak/

Maradandó agykárosodást szenvedett Kefir édesanyja, de elbukták a kártérítési perthttp://www.life.hu/sztarok/20190712-maradando-agykarosodast-szenvedett-kefir-edesanyja-de-elbuktak-a-karteritesi-pert.htmlPert vesztettek Kefirék a siófoki könyvtárral szemben. A V-Tech énekesének édesanyja azt állítja, 3 éve 15 métert zuhant az intézmény eső áztatta lépcsőjéről. Az asszony súlyos agykárosodást szenvedett, a homloklebegyének egy része elhalt, a személyisége és az élete is megváltozott. Egymillió forint kártérítést kértek, de nem kapták meg. TV + SztárokOrigoTragédiák sora Dióssy Klári életében: kislánya után édesanyját is elveszítettehttp://www.life.hu/sztarok/20190712-tragediat-tragedia-kovetett-diossy-klari-eleteben-kislanya-utan-edesanyjat-is-elveszitette.htmlDióssy Klárinak idén lenne 20 éves a lánya, Adél. A kislány leukémiában halt meg négy és fél évesen, hosszú küzdelem után. Az MTVA műsorvezetőjének azóta kisfia született, de újabb tragédiát kellett átélnie: tavaly meghalt az édesanyja. TV + Sztárok--Újra szerelmes Pintácsi Viki: Závodi Attila szaxofonossal alkot egy párthttp://www.life.hu/sztarok/20190709-ujra-szerelmes-pintacsi-viki-zavodi-attila-szaxofonossal-alkot-egy-part.htmlPintácsi Viki párra talált: a fotóművész Závodi Attila szaxofonossal, a Peet Project együttes tagjával jár. TV + SztárokOrigoÍgy emlékeznek vissza a barátai Ambrus Zoltánra: "Sérülése a munkásságára is hatással volt"http://www.life.hu/sztarok/20190709-igy-emlekeznek-vissza-baratai-ambrus-zoltanra.htmlAz Irigy Hónaljmirigy tagjait és a rajongókat is megrázta Ambrus Zoltán tragikus halála. Sipos Péter utoljára a kórházban találkozott zenésztársával: megrendülve mesélt az utolsó találkozásukról. Egy ismerőse szerint Ambrus sosem épült fel a balesete után: a karrierje és a magánélete is összeomlott. TV + Sztárok--Keresztes Ildikó jobban néz ki, mint valaha: felszedett néhány kilóthttp://www.life.hu/sztarok/20190706-keresztes-ildiko-enekesno-jobban-nez-ki-mint-valaha-felszedett-nehany-kilot.htmlA mindig karcsú énekesnő a saját bevallása szerint 7-8 kilót hízott az utóbbi időben: ez azonban pont hogy az előnyére vált, teljesen kisimult, valósággal ragyog. TV + Sztárok--Egymásnak ugrottak Liptai Claudia fotója alatt a követőihttp://www.life.hu/sztarok/20190706--egymasnak-ugrottak-liptai-claudia-fotoja-alatt-kovetoi.htmlAz Instagram-oldalán osztott meg magáról Liptai Claudia egy retusálatlan fotót. A kép megosztotta a követőit, olyannyira, hogy előbb a műsorvezetőnek, majd egymásnak estek. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.