Nótár Mary vallomása: „Nehéz időszakon vagyok túl”

veszteség Nótár Mary vallomás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nótár Mary első lemeze 16 éves korában jelent meg. Azóta, vagyis 18 éve töretlen a sikere, és sokat is merít az emberek szeretetéből. Habár saját bevallása szerint nehéz időszakon van túl, most végre újra boldognak érzi magát. 

Nótár Mary rengeteg szeretetet kap rajongóitól, ami sokat jelent neki. „Szívesen állok a rendelkezésükre, ha aláírást, közös képet szeretnének, még ha aznap már huszadjára is kell megtennem. Egyvalami tud zavarni, ha észreveszem, hogy valaki messziről csinál rólam fotókat, ahelyett, hogy nyíltan odajönne hozzám. Ezt nem tartom túl korrektnek, hiszen én nem vagyok egy megközelíthetetlen híresség, nekem nincsenek sztárallűrjeim, örömmel állok szóba a rajongókkal! Megesik, hogy annyira fáradt vagyok, vagy úgy kell sietni másik fellépésre, hogy a dedikálás egy buli után nem fél óra lesz, csak tíz perc, de legtöbbször jókedvvel, jó szívvel zajlik körülöttem minden. Sokat változtam én is az elmúlt majd' két évtizedben, akiről érzem a rosszindulatot, azt messziről kikerülöm, bezárom a kaput! Megtanultam nem idegeskedni, és csak a pozitívumok felé fordulni” – szemlézte az ACNews a Sztár Limonádénak adott interjúból Nótár Mary szavait.

Nótár Marynak nincsenek sztárallűrjei Forrás: facebook / Nótár Mary

Az énekesnő azt is elárulta, hogy az utóbbi években bőven akadtak nehéz és szomorú pillanatok, éppen ezért megbecsüli a családját és a rokonai közelségét: „A családommal nagyon szeretek együtt lenni, és mivel apukám külföldön él régóta és évente csak kétszer-háromszor találkozunk, imádott édesanyámat pedig másfél éve elveszítettem, még inkább ragaszkodom a rokonaimhoz. Nagyon nehéz időszakon vagyok túl, de most már újra jól érzem magam a bőrömben. Úgy érzem, rég voltam olyan boldog, mint most” – mesélte Mary.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.