Diana személyzeti vezetője szerint Meghan Markle viselkedése nem méltó a királyi családhoz

Meghan Markle Diana hercegné brit királyi család viselkedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Patrick Jephson, Diana hercegnő egykori személyzeti vezetője szerint Meghan Markle viselkedése katasztrofális, és ezt a britek már nem sokáig fogják eltűrni.

Szerinte az utolsó csepp volt a pohárban az, hogy Harry felesége pár nappal ezelőtt Wimbledonban nem engedte, hogy lefényképezzék, majd az alkalmazottai mögé bújt. A brit közvélemény ezen alaposan ki is akadt.

Meghan Markle nem akarta, hogy lefotózzák Forrás: AFP/Glyn Kirk

Jephson azt mondta a Mirrornak, hogy Meghan rosszul teszi, ha nyilvános eseményeken el akarja magát szeparálni. Dianának sosem volt kifogása az ellen, ha fényképezték, és Wimbledonban is mindig a közönség soraiban foglalt helyet, nem tőlük előkelőbb, elszeparált helyen. Ő így jelezte, hogy az eseményen magánemberként van jelen.

Meghan Markle és Katalin hercegnő egyébként ma együtt jelentek meg Wimbledonban, és ma nem volt probléma, hogy fotózták őket.

Fiatal kollégáját tanította drogozni Szabó Győzőhttp://www.life.hu/sztarok/20190713-fiatal-kollegajat-tanitotta-drogozni-szabo-gyozo.htmlForog a Toxikoma, a Szabó Győző drogos múltjából készülő film. A színész konzultánsként vesz részt a munkálatokban. TV + SztárokOrigoÍgy néz ki most a várandós Tóth Gabihttp://www.life.hu/sztarok/20190713-igy-nez-ki-most-a-varandos-toth-gabi.htmlHagymaszedés közben kamerázták a várandós Tóth Gabit. Egy kicsit a pocakja is látszik. TV + SztárokOrigoA kamerába tolta homokos, tangás fenekét Mihalik Enikőhttp://www.life.hu/sztarok/20190713-a-kameraba-tolta-homokos-tangas-feneket-mihalik-eniko.htmlCsodás tengerparti fotót osztott meg a közösségi oldalán Mihalik Enikő. Bikiniben élvezi a napsütést. TV + SztárokOrigoEFOTT 2019: vízibiciklin koncertezett a Lóci játszik zenekarhttp://www.life.hu/sztarok/20190713-efott-2019-vizibiciklin-koncertezett-a-loci-jatszik-zenekar.htmlA Lóci játszik zenekar az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóján az esti színpados fellépésük előtt egy különleges módját választotta a zenélésnek: egy vízibiciklin adott koncertet. Az ötletről, a kivitelezésről és az élményről a zenekar énekese, Csorba Lóci mesélt nekünk. TV + SztárokOrigoWeisz Fanni féltékeny: nem bánná, ha a férje egy picit csúnyább lennehttp://www.life.hu/sztarok/20190713-weisz-fanni-feltekeny-nem-banna-ha-ferje-picit-csunyabb-lenne.htmlWeisz Fanni és férje évek óta egy párt alkotnak, de olykor azért náluk is előfordul a féltékenykedés. Habár egymásban megbíznak, mégsem szeretik, ha a párjukat megkörnyékezi valaki. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoEzt a büntetést kapta Demcsák Zsuzsa ittas vezetéséérthttp://www.life.hu/sztarok/20190713-ezt-a-buntetest-kapta-demcsak-zsuzsa-ittas-vezeteseert.htmlMegszületett a nem jogerős ítélet Demcsák Zsuzsa újabb kihágásával kapcsolatban. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.