Tóth Gabi terhesség várandós énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hagymaszedés közben kamerázták a várandós Tóth Gabit. Egy kicsit a pocakja is látszik.

Az énekesnő végre a megszokott közegében, Cuni nagymamájánál tölthetett egy kis időt. A kertből posztolt, éppen hagymát szedett, a nagymama pedig a szépen növögető cukkinibokrokat is megmutatta.

A felvétel elején egy pillanatra Gabi pocakja is látszik. A baba, aki várhatóan decemberben érkezik, szépen növöget az édesanyja pocakjában. Az énekesnő minden koncertjét és fellépését lemondta, amikor megtudta, hogy várandós. Nagyon kell vigyáznia magára, így a Sztárban sztár leszek forgatásán is kiemelt figyelmet kap majd – írja a Blikk.



A kamerába tolta homokos, tangás fenekét Mihalik Enikőhttp://www.life.hu/sztarok/20190713-a-kameraba-tolta-homokos-tangas-feneket-mihalik-eniko.htmlCsodás tengerparti fotót osztott meg közösségi oldalán Mihalik Enikő. Bikiniben élvezi a napsütést.TV + SztárokOrigoEFOTT 2019: vízibiciklin koncertezett a Lóci játszik zenekarhttp://www.life.hu/sztarok/20190713-efott-2019-vizibiciklin-koncertezett-a-loci-jatszik-zenekar.htmlA Lóci játszik zenekar az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóján az esti színpados fellépésük előtt egy különleges módját választotta a zenélésnek: egy vízibiciklin adott koncertet. Az ötletről, a kivitelezésről és az élményről a zenekar énekese, Csorba Lóci mesélt nekünk.TV + SztárokOrigoWeisz Fanni féltékeny: nem bánná, ha a férje egy picit csúnyább lennehttp://www.life.hu/sztarok/20190713-weisz-fanni-feltekeny-nem-banna-ha-ferje-picit-csunyabb-lenne.htmlWeisz Fanni és férje évek óta egy párt alkotnak, de olykor azért náluk is előfordul a féltékenykedés. Habár egymásban megbíznak, mégsem szeretik, ha a párjukat megkörnyékezi valaki. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoKudlik Júliát a saját születésnapja sem érdeklihttp://www.life.hu/sztarok/20190713-kudlik-juliat-a-sajat-szuletesnapja-sem-erdekli.htmlKudlik Júliát születésnapja alkalmából akarták köszönteni, de az egykori műsorvezető nem volt elragadtatva a gesztustól.TV + SztárokOrigoDiana hercegné unokahúga, Kitty Spencer nem viselt melltartót - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190713-diana-hercegne-unokahuga-kitty-spencer-nem-viselt-melltartot.htmlDiana hercegnő unokahúga egy igen sokat mutató ruhában vett részt egy olaszországi rendezvényen: lenyűgözően nézett ki. TV + Sztárok--Ezt a büntetést kapta Demcsák Zsuzsa ittas vezetéséérthttp://www.life.hu/sztarok/20190713-ezt-a-buntetest-kapta-demcsak-zsuzsa-ittas-vezeteseert.htmlMegszületett a nem jogerős ítélet Demcsák Zsuzsa újabb kihágásával kapcsolatban. TV + SztárokOrigo




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.