Úgy tűnik, mintha Katalin hercegné nem vett volna fel melltartót - Fotó

mellbimbó Katalin hercegné ruha Wimbledon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegné nagy feltűnést keltett, hiszen úgy néz ki, mintha nem viselne melltartót. 

Katalin hercegné testvérével és Meghan Markle-lel együtt jelent meg a 2019-es wimbledoni teniszbajnokságon, és igen nagy feltűnést keltett, méghozzá az öltözékével. Sokaknak szemet szúrt ugyanis egy részlet: úgy tűnik, mintha nem viselne melltartót, és a mellbimbói át akarnák szúrni a ruháját – szúrta ki a Bors. Vajon tényleg így van, vagy csupán a ruhának ilyen szerencsétlen a szabása?

Mindenképpen szerencsétlen választás Forrás: Getty Images/2019 Karwai Tang/Karwai Tang
Kovács Patríciának elege lett a trollokbólhttp://www.life.hu/sztarok/20190714-kovacs-patricianak-elege-lett-a-trollokbol.htmlKovács Patrícia úgy döntött, nem tűr el mindenkit a közösségi oldalán. TV + SztárokOrigoKis Grófo profi teniszező szeretne lennihttp://www.life.hu/sztarok/20190714-kis-grofo-profi-teniszezo-szeretne-lenni.htmlKis Grófo úgy döntött, hogy a zenélés mellett még szeretne valamit profi szinten űzni: teniszezni kezdett. TV + SztárokOrigoSzorcsik Viki elvesztette a kiskutyájáthttp://www.life.hu/sztarok/20190714-szorcsik-viki-elvesztette-kiskutyajat.htmlSzorcsik Viki elvesztette szeretett kiskutyáját. A szomorú hírt az Instagramon osztotta meg a rajongóival. TV + SztárokOrigoTalmácsi Gábor feleségül vette szerelméthttp://www.life.hu/sztarok/20190714-talmacsi-gabor-felesegul-vette-szerelmet.htmlTalmácsi Gábor a Facebook-oldalán jelentette be, hogy feleségül vette a szerelmét. TV + SztárokOrigoJennifer Lopez nem tudta megtartani a koncertjét áramkimaradás miatthttp://www.life.hu/sztarok/20190714-jennifer-lopez-nem-tudta-megtartani-koncertjet-aramkimaradas-miatt.htmlJennifer Lopez nem tudta befejezni Manhattanben tartott koncertjét, ugyanis a Madison Square Garden sötétségbe borult. TV + Sztárok--Geszler Dorottya: "Azt hitték, hogy csak egy üresfejű cicababa vagyok"http://www.life.hu/sztarok/20190714-geszler-dorottya-azt-hittek-hogy-csak-egy-uresfeju-cicababa-vagyok.htmlRohan az idő, szinte hihetetlen, hogy 30 éve ismerte meg az ország Geszler Dorottyát. Az akkor 19 éves lány a szépségversenyen mindenkit elbűvölt. Dorottya úgy érzi, visszatekintve – bár nem az ő fejére került a korona – nagyon sokat profitált a versenyből. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.