Demcsák Zsuzsa fogyás pajzsmirigy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsa alaposan lefogyott. Szerencsére orvosainak sikerült beállítaniuk a gyógyszeres terápiát a pajzsmirigyproblémájára.

Demcsák Zsuzsa remekül néz ki a friss fotóján. Követői meg is jegyezték, hogy láthatóan sikerült leadnia a rajta levő néhány pluszkilót. Mint ismeretes, a tévés régóta küzdött pajzsmirigyproblémával, emiatt kissé az arca is megváltozott.

Orvosainak csak nemrég sikerült beállítaniuk a gyógyszeres terápiát, amelynek eredménye mostanra vált szemmel is láthatóvá.

Igen, lefogytam! A pajzsmirigyemet sikerült beállítani..." – írta az Instagramon egy érdeklődőnek válaszüzenetben Demcsák Zsuzsa.

EFOTT 2019: Caramel először adott koncertet a fesztiválonhttp://www.life.hu/sztarok/20190715-efott-2019-caramel-eloszor-adott-koncertet-a-fesztivalon.htmlPoptörténelmi pillanat volt az EFOTT-on, hiszen Molnár Ferenc Caramel korábban soha nem lépett fel az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóján. A Megasztár egykori nyertese a Life.hu-nak elmondta, hogyan készült a fellépésre, de azt is megtudhatjuk, ő maga milyen fesztiválarc. TV + Sztárok--Ördög Nóra és Nánási Pál Svájcban jártakhttp://www.life.hu/sztarok/20190715-ordog-nora-es-nanasi-pal-svajcban-jartak.htmlIsmét meseszép helyen járt Ördög Nóra és férje, Nánási Pál. TV + Sztárok--EFOTT 2019: 15 éves lett a Road zenekarhttp://www.life.hu/sztarok/20190715-efott-2019-15-eves-lett-a-road-zenekar.htmlAz EFOTT-on ünnepelte 15. születésnapját a Road zenekar. A rock-metál banda énekese, Molnár Máté a Life.hu-nak adott exkluzív interjújában nosztalgiázott, mesélt a szülinapi évről, valamint az is szóba került, hogy milyen most a rockzenekarok helyzete a magyar zenepiacon. TV + SztárokOrigoPál Dénes a nyaralása alatt is környezettudatosan élhttp://www.life.hu/sztarok/20190715-pal-denes-a-nyaralasa-alatt-is-kornyezettudatosan-el.htmlPál Dénes megmutatta: a nyaralása alatt is igyekszik környezettudatosan élni. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo Elárverezték Diana hercegnő melegítőfelsőjét 53 ezer dollárérthttp://www.life.hu/sztarok/20190715--elarvereztek-diana-hercegno-melegitofelsojet-53-ezer-dollarer.htmlElárverezték 53 ezer dollárért (15,3 millió forint) az 1997-ben elhunyt Diana walesi hercegnő egy Fly Atlantic feliratú sötétkék melegítőfelsőjét, amelyet a néhai hercegnő Richard Branson brit milliárdostól, a Virgin Atlantic alapítójától kapott ajándékba. TV + Sztárok--Kovács Patríciának elege lett a trollokbólhttp://www.life.hu/sztarok/20190714-kovacs-patricianak-elege-lett-a-trollokbol.htmlKovács Patrícia úgy döntött, nem tűr el mindenkit a közösségi oldalán. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.