Istenes Lászlónak szerencséje volt: elkerült egy balesetet

Forrás: Hegedűs Róbert -
defekt Istenes László baleset autó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Balatonra indult Istenes László, amikor észrevette, hogy az autójának egyik kerekéből szökik a levegő. Csúnya baleset lehetett volna a vége, ha figyelmetlen, ám szerencsére nem így történt.

"Tegnap nagy mázlink volt. Éppen a Balcsira indultunk Benivel, amikor még a városban észrevettem – az okos autómnak köszönhetően –, hogy villámgyorsan szökik a nyomás a jobb hátsó gumiból... belefúródott egy kóbor csavar" – kezdte a közösségi oldalára feltöltött bejegyzését Istenes László.

Szerencse, hogy a Mokka műsorvezetője figyelt az intő jelekre, és nem történt nagyobb baj. Mint írta: nem volt olcsó a segítség, de nagyon profik voltak.

"Jó tanács: akinek nincs pótkereke, annál legyen mindig defektjavító spray, kompresszorral.. főleg ha hosszú útra indul. Vigyázzatok magatokra" – írta követőinek Istenes László.

Solti Ádám feleségét, Bernit zaklatja egy ismeretlenhttp://www.life.hu/sztarok/20190715-solti-adam-feleseget-bernit-zaklatja-egy-ismeretlen.htmlSolti Ádám feleségét zaklatja egy ismeretlen, meglehetősen durva üzenetekkel. Betelt a pohár. TV + SztárokOrigoPink kiakasztotta rajongóit egy, a gyermekeiről készült fotóvalhttp://www.life.hu/sztarok/20190715-pink-kiakasztotta-rajongoit-egy-a-gyermekeirol-keszult-fotoval.htmlPink a gyermekeivel a berlini Holokauszt-emlékműhöz látogatott, az ott készült fotó azonban nem nyerte el a követői tetszését. TV + Sztárok--Lionel Richie lánya, Sofia meztelenül fetrengett a tengerparton (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190715-lionel-richie-lanya-sofia-meztelenul-fetrengett-a-tengerparton-18.htmlSzinte mindent megmutatott magából Lionel Richie lánya, Sofia, aki egy szál bugyiban fetrengett a homokos tengerparton. TV + SztárokOrigoBeyoncé és Meghan hercegné gyermeknevelési tippeket adott egymásnakhttp://www.life.hu/sztarok/20190715-beyonce-es-meghan-hercegne-gyermeknevelesi-tippeket-adott-egymasnak.htmlAz oroszlánkirály című film premierjén futott össze Harry herceg és Meghan hercegné Jay-Z-vel és Beyoncéval. Már azt is tudni lehet, hogy miről beszélgettek. TV + Sztárok--Elizabeth Hurley 54 évesen mutatta meg magát bikiniben - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190715-elizabeth-hurley-54-evesen-mutatta-meg-magat-bikiniben.htmlMindenki úgy szeretne kinézni 54 évesen, ahogy Elizabeth Hurley: bombázó bikiniben. TV + SztárokOrigoZalatnay Sarolta elveszített valamit, rajongóitól kér segítségethttp://www.life.hu/sztarok/20190715-zalatnay-sarolta-elveszitett-valamit-rajongoitol-ker-segitseget.htmlEltűnt Zalatnay Sarolta esernyője, ezért most rajongóitól kér segítséget. Persze vehetne újat, de ezt egy már elhunyt barátnőjétől kapta. Szeretné, ha a tárgy újra nála lenne. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.