Megmutatta szerelmét az X-faktoros Tamáska Gabi

X-Faktor Tamáska Gabriella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 2018-as X-Faktor döntőse, Tamáska Gabi az Instagramon mutatta meg párját, Babaitisz Jorgosz rappert. 

"Még nagyon korai lenne nyilatkozni a kapcsolatunkról. Nagyon jól megvagyunk, szeretünk együtt lenni, és valami olyat találtunk meg a másikban, amit már rég kerestünk. Az biztos, hogy nem rövid távon tervezünk egymással, és könnyen lehet, hogy majd idővel többet is elárulunk magunkról" – mesélte a Blikknek az énekesnő.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

16aha

Tamáska Gabriella (@gabriellatamaskahivatalos) által megosztott bejegyzés,

Sikamlós üzeneteket kap Köllő Babetthttp://www.life.hu/sztarok/20190715-sikamlos-uzeneteket-kap-kollo-babett-felesegek-luxuskivitelben.htmlA Feleségek luxuskivitelben sztárja, Köllő Babett sok üzenetet kap: a kedveseknek örül, a kötekedőkkel is elbeszélhet, de saját bevallása szerint az onbszcenitással nem tud mit kezdeni. iTV + SztárokOrigo Elárverezték Diana hercegnő melegítőfelsőjét 53 ezer dollárérthttp://www.life.hu/sztarok/20190715--elarvereztek-diana-hercegno-melegitofelsojet-53-ezer-dollarer.htmlElárverezték 53 ezer dollárért (15,3 millió forint) az 1997-ben elhunyt Diana walesi hercegnő egy Fly Atlantic feliratú sötétkék melegítőfelsőjét, amelyet a néhai hercegnő Richard Branson brit milliárdostól, a Virgin Atlantic alapítójától kapott ajándékba. TV + Sztárok--A Viking Sigyn kapitánya sokkot kapott, amikor rájött, hogy emberek haltak meg a hibája miatthttp://www.life.hu/sztarok/20190715-a-viking-sigyn-kapitanya-sokkot-kapott-amikor-rajott-hogy-emberek-haltak-meg-a-hibaja-miatt.htmlA május 29-i budapesti hajókatasztrófa nyomozása során felvett újabb tanúvallomásokat tanulmányozva erősödik a gyanú, hogy a Viking Sigyn ukrán kapitánya, Jurij Csaplinszkij sokkot kapott, amikor rájött, hogy emberek halnak meg a hibája miatt - írta a Magyar Nemzet hétfőn.TV + Sztárok--Rájár a rúd Kowalskyékra: baleset, műtét – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190712-oriasi-dramak-a-kowalsky-zenekarban.htmlNem kíméli a sors a Kowalsky meg a Vega zenekart. Júniusban az együttes turnébusza felborult, majd napra pontosan egy hónappal később a zenekar frontemberét műteni kellett, így kérdésessé vált több koncert sorsa. Míg az egyik alkalommal a Tankcsapda helyettesítette az ország egyik legnépszerűbb bandáját, az EFOTT-os bulit már Kowáék megcsinálták, mindössze 30 órával a műtét után. Hogy mi van a zenekarral, hogyan vészelik át a nehezebb időszakot, a Life.hu-nak elmondták. TV + Sztárok--Meghalt Emily Hartridge YouTube-sztár: autóbalesetet szenvedetthttp://www.life.hu/sztarok/20190714-meghalt-emily-hartridge-youtubesztar.htmlSzomorú hírt tettek közzé Emily Hartridge Instagram-oldalán: az influencer és személyi edző autóbalesetet szenvedett, és meghalt. TV + SztárokOrigoTragédiák sora Dióssy Klári életében: kislánya után édesanyját is elveszítettehttp://www.life.hu/sztarok/20190712-tragediat-tragedia-kovetett-diossy-klari-eleteben-kislanya-utan-edesanyjat-is-elveszitette.htmlDióssy Klárinak idén lenne 20 éves a lánya, Adél. A kislány leukémiában halt meg négy és fél évesen, hosszú küzdelem után. Az MTVA műsorvezetőjének azóta kisfia született, de újabb tragédiát kellett átélnie: tavaly meghalt az édesanyja. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.