EFOTT 2019: Sub Bass Monster még nem érzi magát retró előadónak

EFOTT zene interjú média rap videó Sub Bass Monster EFOTT 2019 Eminem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyulafirátóti Eminem, vagyis Máté Szabolcs, közismert nevén Sub Bass Monster a '90-es évek végén elképesztő gyorsasággal söpört végig rapzenéjével az országos ismertség felé vezető úton. Legendás dalai, mint a Négy ütem vagy a Nincs nő, nincs sírás állandó kellékei a házibuliknak. Szabit az EFOTT-on megtaláltuk, ahol adta magát a kérdés, hová tűnt.
EFOTT 2019: Siklósi Örs, az AWS énekese az esküvője részleteiről beszélt a Life.hu-nakhttp://www.life.hu/sztarok/20190716-efott-2019-siklosi-ors-az-aws-enekese-az-eskuvoje-reszleteirol-beszelt-a-lifehunak.htmlSoha nem csalná meg feleségét Siklósi Örs, az AWS énekese, de azt mondja, a rockerkedésnek megvannak a maga szabályai. Így a koncert utáni bulizás még belefér egy férj életébe is. Az Eurovíziót is megjárt AWS zenekar frontembere nemrégiben házasodott. Az EFOTT-on a Life.hu-nak mesélt az esküvő részleteiről, valamint arról is beszélt, hogy mikorra tervezik első gyermeküket. TV + Sztárok--Nicki Minaj talpig rózsaszínben pakolta ki hatalmas kebleithttp://www.life.hu/sztarok/20190716-nicki-minaj-talpig-rozsaszinben-pakolta-ki-hatalmas-kebleit.htmlSokan rajonganak Nicki Minaj dús idomaiért. A rapper most egy aprócska kabátkában mutatta meg hatalmas kebleit. Természtesen a feneke is rivaldafénybe került. TV + Sztárok--Koroknyai Virág szexi szeflije: ágyban, ruha nélkül fotózta magáthttp://www.life.hu/sztarok/20190716-koroknyai-virag-szexi-szeflije-agyban-ruha-nelkul-fotozta-magat.htmlKoroknyai Virágot ismét dögöset villantott...TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoKedden búcsúztatják Horváth Ádám rendezőt: Csűrös Karola gyászolja férjéthttp://www.life.hu/sztarok/20190716-kedden-bucsuztatjak-horvath-adam-rendezot-csuros-karola-gyaszolja-ferjet.htmlHosszan tartó betegség után, június 19-én hunyt el Horváth Ádám Kossuth-, Erkel Ferenc- és Balázs Béla-díjas rendező, a Szomszédok című sorozat atyja. Özvegye, Csűrös Karola színésznő nehezen dolgozza fel férje elvesztését. Mint mondta: nem tudja, hogyan bírja majd ki a temetést. TV + SztárokOrigoBajor Imre lánya, Lili a Barátok köztben kapott szerepethttp://www.life.hu/sztarok/20190716-bajor-imre-lanya-lili-a-baratok-koztben-kapott-szerepet.htmlBajor Imre lánya, Lili apja nyomdokaiba lépett: hamarosan színésznőként láthatjuk egy telenovellában. TV + Sztárok--VV Reni megmutatta új szerelméthttp://www.life.hu/sztarok/20190716-vv-reni-megmutatta-uj-szerelmet.htmlÖrömhírt osztott meg rajongóival VV Reni. A ValóVilág 9 játékosa újra szerelmes. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.