Friss fotó készült Hódi Pameláról: olyan, mintha domborodna a pocakja

Forrás: Hódi Pamela / Instagram -
Hódi Pamela fotó babapocak Tóth Bence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Friss fotóján úgy tűnik, mintha domborodna Hódi Pamela pocakja.

Hódi Pamela kedvesével, Tóth Bencével babalátogatóban volt a hétvégén, ahol fotók is készültek róluk. Az egyiket maga a sztáranyuka posztolta a közösségi oldalára. Ezen úgy fest, mintha ő maga is babát várna, pocakja gyanúsan gömbölyűnek tűnik.

Sziasztok! Ma Borzi Viviennél voltunk vendégségben, így végre megismerhettük a kis Glóriát. Vivi megörökített egy kis ámulós pillanatot, amin ráadásul olyan mintha mi is babát várnánk” – írta a képhez.

Vasvári Vivien a közösségi oldalán fakadt kihttp://www.life.hu/sztarok/20190716-vasvari-vivien-a-kozossegi-oldalan-fakadt-ki.htmlVasvári Vivien egy hosszabb bejegyzésben ecsetelte a közösségi oldalán, mennyire elege van az irigységből és a rosszindulatból. TV + SztárokOrigoHíres sminkes vette kezelésbe Liptai Claudiát – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190716-hires-sminkes-vette-kezelesbe-liptai-claudiat.htmlLiptai Claudiát a híres sminkes, Anthony Chasset sminkelte ki a minap. TV + SztárokOrigoLabancz Lilla hatalmas dekoltázzsal bűvöli el követőithttp://www.life.hu/sztarok/20190716-labancz-lilla-hatalmas-dekoltazzsal-buvoli-el-kovetoi.htmlNem mondható szégyellősnek az Álom.net egykori dögös bombázója, Labancz Lilla. TV + Sztárok--Nicki Minaj talpig rózsaszínben pakolta ki hatalmas kebleithttp://www.life.hu/sztarok/20190716-nicki-minaj-talpig-rozsaszinben-pakolta-ki-hatalmas-kebleit.htmlSokan rajonganak Nicki Minaj dús idomaiért. A rapper most egy aprócska kabátkában mutatta meg hatalmas kebleit. Természtesen a feneke is rivaldafénybe került. TV + Sztárok--Bajor Imre lánya, Lili a Barátok köztben kapott szerepethttp://www.life.hu/sztarok/20190716-bajor-imre-lanya-lili-a-baratok-koztben-kapott-szerepet.htmlBajor Imre lánya, Lili apja nyomdokaiba lépett: hamarosan színésznőként láthatjuk egy telenovellában. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa férje napokon belül Magyarországra érkezikhttp://www.life.hu/sztarok/20190716-demcsak-zsuzsa-ferje-napokon-belul-magyarorszagra-erkezik.htmlDemcsák Zsuzsa és férje napokon belül újra együtt lesznek: a férfi hamarosan Magyarországra érkezik. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.