Gáspár Evelin visszakapja 194 millió forintját: véget ért a nyomozás

Forrás: Instagram/evelingaspar -
vagyon NAV Gáspár Evelin nyomozás lezárulta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Véget ért a nyomozás a Gáspár család ellen adócsalás ügyében. 2017 tavaszán az idősebbik Gáspár lánytól a NAV 194 millió forintot kobozott el és tartotta magánál az összeget az ügy végéig.

Nagyon örül a Gáspár család, ugyanis Evelin hamarosan visszakaphatja vagyonát, azt a 194 millió forintot, amit apai nagyanyjától örökölt.

Gáspár Evelin 24 éves lett: rengeteget változott Forrás: Instagram/evelingaspar

A hatalmas összeget egy széfben tartotta, amit a hatóság emberei kiürítettek a nyomozás idejére. Mivel Gáspár Győző ellen véget ért a nyomozás, így Evelin hamarosan újra megkaphatja a pénzét.

Az, hogy édesapám ártatlansága beigazolódott és erről hivatalosan is értesítést kapott, valóban azt jelenti, hogy vissza kell kapjam a széfemből lefoglalt pénz.
Nézhetjük onnan, hogy most akkor megint jómódú vagyok, de ahogy korábban sem, ezután sem szándékozom hozzányúlni az összeghez, hiszen eddig is megálltam a lábamon és ezután is meg fogok” – mesélte a Ripostnak Evelin.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.