Labancz Lilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mondható szégyellősnek az Álom.net egykori dögös bombázója, Labancz Lilla. 

A színésznő időről időre posztol magáról valami egészen forró hangulatú képet, ahogyan most is, a rajongók pedig nem győzik bókokkal elhalmozni.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Trying all my new #makeup that I didn’t need #happytuesdayeveryone

Lilla Labancz (@lillalabancz) által megosztott bejegyzés,

Egy négyéves kisfiú azt állítja, ő Diana hercegnő reinkarnációjahttp://www.life.hu/sztarok/20190716-egy-negyeves-kisfiu-azt-allitja-o-diana-hercegno-reinkarnacioja.htmlDavid Campbell ausztrál műsorvezető arról mesélt, hogy négyéves fia, Billy kétéves kora óta meg van győződve arról, hogy Diana hercegnő lelke benne született újjá. TV + Sztárok--Sikamlós üzeneteket kap Köllő Babetthttp://www.life.hu/sztarok/20190715-sikamlos-uzeneteket-kap-kollo-babett-felesegek-luxuskivitelben.htmlA Feleségek luxuskivitelben sztárja, Köllő Babett sok üzenetet kap: a kedveseknek örül, a kötekedőkkel is elbeszélget, de saját bevallása szerint az obszcenitással nem tud mit kezdeni. TV + SztárokOrigoMustáros kenyéren és vízen élt Kamarás Ivánhttp://www.life.hu/sztarok/20190714-mustaros-kenyeren-es-vizen-elt-kamaras-ivan-szinesz.htmlKamarás Iván sokáig úgy érezte, hogy az evés felesleges időtöltés. Gyerekként nem élvezte sem az ízeket, sem az ételek színkavalkádját. Bár mára ez megváltozott, a fia részben örökölte a korábbi, evéshez való viszonyát. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoMaradandó agykárosodást szenvedett Kefir édesanyja, de elbukták a kártérítési perthttp://www.life.hu/sztarok/20190712-maradando-agykarosodast-szenvedett-kefir-edesanyja-de-elbuktak-a-karteritesi-pert.htmlPert vesztettek Kefirék a siófoki könyvtárral szemben. A V-Tech énekesének édesanyja azt állítja, 3 éve 15 métert zuhant az intézmény eső áztatta lépcsőjéről. Az asszony súlyos agykárosodást szenvedett, a homloklebegyének egy része elhalt, a személyisége és az élete is megváltozott. Egymillió forint kártérítést kértek, de nem kapták meg. TV + SztárokOrigoEzért nem engedték fel a repülőre Schobert Norbi 8 éves kisfiát: reagált a társasághttp://www.life.hu/sztarok/20190710-ezert-nem-engedtek-fel-a-repulore-schobert-norbi-8-eves-kisfiat-reagalt-a-tarsasag.htmlAhogy megírtuk, Schobert Norbi arról számolt be, hogy Ciprusról hazafelé a repülőre nem akarták felengedni a fitneszguru 8 éves kisfiát, Zalánt. Egy fotós barátjuk átengedte a helyét, így a család együtt utazhatott, most pedig reagált a légitársaság is. TV + SztárokOrigoAggódnak a rajongók Korda Györgyért: többször leült a hétvégi koncertjénhttp://www.life.hu/sztarok/20190709-aggodnak-a-rajongok-korda-gyorgyert-tobbszor-leult-hetvegi-koncertjen.htmlA Bánki-tónál lépett fel a hétvégén Korda György és Balázs Klári. A táncdalénekes a koncert során többször megpihent egy színpadra állított széken: a rajongók aggódnak érte, de az énekesnő mindenkit megnyugtatott: nincs baj, ez a koreográfia része. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.