Tolvai Reni kiakadt a részeg emberekre

Forrás: Insatgram/Tolvai Reni -
rajongó koncert testőr részeg Tolvai Reni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tiszteletlenül viselkedett néhány részeg koncertlátogató Tolvai Renivel. Az énekesnőt nem védik testőrök, közösségi oldalán fakadt ki a történtek miatt. 

„Utálom a részeg embereket, undorom és megvetem mindegyik embert, aki tiszteletlen a koncertemen az alkohol hatása alatt” – kezdte Insta-storyba feltöltött bejegyzését Tolvai Reni. A 24 óráig látható tartalmat a Ripost szúrta ki.

Azt is elmondta, hogy nincs testőre, nem tartja magát világsztárnak, de ez senkit nem jogosít fel arra, hogy tiszteletlen legyen vele.

Tolvai Reni teljes bejegyzését ide kattintva nézheted meg.

Tiszteletlenül viselkedtek Tolvai Renivel a koncertjén Forrás: Insatgram/Tolvai Reni

Szexi fürdőruhában pózolt Nicole Scherzingerhttp://www.life.hu/sztarok/20190716-szexi-furdoruhaban-pozolt-nicole-scherzinger.htmlSzirénként emelkedik ki a vízből Nicole Scherzinger legújabb fotóin. Rendkívül szexi az énekesnő. TV + Sztárok--Vajnat Timi szexi pózban fotóztatta magát méregdrága autójában: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190716-vajnat-timi-szexi-pozban-fotoztatta-magat-meregdraga-autojaban-foto.htmlVajna Timi luxusjárgányát hívta segítségül legújabb fotójához: extrán szexire sikeredett a végeredmény.TV + SztárokOrigoNicki Minaj talpig rózsaszínben pakolta ki hatalmas kebleithttp://www.life.hu/sztarok/20190716-nicki-minaj-talpig-rozsaszinben-pakolta-ki-hatalmas-kebleit.htmlSokan rajonganak Nicki Minaj dús idomaiért. A rapper most egy aprócska kabátkában mutatta meg hatalmas kebleit. Természtesen a feneke is rivaldafénybe került. TV + Sztárok--EFOTT 2019: Siklósi Örs, az AWS énekese az esküvője részleteiről beszélt a Life.hu-nakhttp://www.life.hu/sztarok/20190716-efott-2019-siklosi-ors-az-aws-enekese-az-eskuvoje-reszleteirol-beszelt-a-lifehunak.htmlSoha nem csalná meg feleségét Siklósi Örs, az AWS énekese, de azt mondja, a rockerkedésnek megvannak a maga szabályai. Így a koncert utáni bulizás még belefér egy férj életébe is. Az Eurovíziót is megjárt AWS zenekar frontembere nemrégiben házasodott. Az EFOTT-on a Life.hu-nak mesélt az esküvő részleteiről, valamint arról is beszélt, hogy mikorra tervezik első gyermeküket. TV + Sztárok--Koroknyai Virág szexi szelfije: ágyban, ruha nélkül fotózta magáthttp://www.life.hu/sztarok/20190716-koroknyai-virag-szexi-szeflije-agyban-ruha-nelkul-fotozta-magat.htmlKoroknyai Virág ismét dögöset villantott. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoKedden búcsúztatják Horváth Ádám rendezőt: Csűrös Karola gyászolja férjéthttp://www.life.hu/sztarok/20190716-kedden-bucsuztatjak-horvath-adam-rendezot-csuros-karola-gyaszolja-ferjet.htmlHosszan tartó betegség után, június 19-én hunyt el Horváth Ádám Kossuth-, Erkel Ferenc- és Balázs Béla-díjas rendező, a Szomszédok című sorozat atyja. Özvegye, Csűrös Karola színésznő nehezen dolgozza fel férje elvesztését. Mint mondta: nem tudja, hogyan bírja majd ki a temetést. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.