Vajnat Timi szexi pózban fotóztatta magát méregdrága autójában – fotó

Forrás: Instagram/Vajna Timi -
Vajna Timi fotó szexi Lamborghini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timi luxusjárgányát hívta segítségül legújabb fotójához: extrán szexire sikeredett a végeredmény.

Micsoda idomok! Vajna Timi tökéletes alakját már többféle beállításban, pózban láthattuk. Így, ahogy most kapták lencsevégre, még soha.

Méregdrága Lamborghini luxusautójában emelte égnek gyönyörű, formás lábait. A szexi sztár szeretne megszabadulni a csodajárgánytól. Igen merész módját választotta a hirdetésnek.

Vajna Tímea szexi fotóval árulja luxusautóját Forrás: Instagram/Vajna Timi

A fotót ITT nézheted meg.

EFOTT 2019: Siklósi Örs, az AWS énekese az esküvője részleteiről beszélt a Life.hu-nakhttp://www.life.hu/sztarok/20190716-efott-2019-siklosi-ors-az-aws-enekese-az-eskuvoje-reszleteirol-beszelt-a-lifehunak.htmlSoha nem csalná meg feleségét Siklósi Örs, az AWS énekese, de azt mondja, a rockerkedésnek megvannak a maga szabályai. Így a koncert utáni bulizás még belefér egy férj életébe is. Az Eurovíziót is megjárt AWS zenekar frontembere nemrégiben házasodott. Az EFOTT-on a Life.hu-nak mesélt az esküvő részleteiről, valamint arról is beszélt, hogy mikorra tervezik első gyermeküket. TV + Sztárok--Koroknyai Virág szexi szelfije: ágyban, ruha nélkül fotózta magáthttp://www.life.hu/sztarok/20190716-koroknyai-virag-szexi-szeflije-agyban-ruha-nelkul-fotozta-magat.htmlKoroknyai Virág ismét dögöset villantott. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoNicki Minaj talpig rózsaszínben pakolta ki hatalmas kebleithttp://www.life.hu/sztarok/20190716-nicki-minaj-talpig-rozsaszinben-pakolta-ki-hatalmas-kebleit.htmlSokan rajonganak Nicki Minaj dús idomaiért. A rapper most egy aprócska kabátkában mutatta meg hatalmas kebleit. Természtesen a feneke is rivaldafénybe került. TV + Sztárok--Gáspár Evelin visszakapja 194 millió forintját: véget ért a nyomozáshttp://www.life.hu/sztarok/20190716-gaspar-evelin-visszakapja-194-millio-forintjat-veget-ert-a-nyomozas.htmlVéget ért a nyomozás a Gáspár család ellen adócsalás ügyében. 2017 tavaszán az idősebbik Gáspár lánytól a NAV 194 millió forintot kobozott el és tartotta magánál az összeget az ügy végéig. TV + SztárokOrigoMihalik Enikő gyerekként is karcsú volt: gyermekkori fotót mutatott a modellhttp://www.life.hu/sztarok/20190715-mihalik-eniko-gyerekkent-is-karcsu-volt-gyermekkori-fotot-mutatott-a-modell.htmlKövetői kérdezhettek Mihalik Enikő modelltől. Az egyik kérdezőnek pedig meg is mutatta, hogyan festett 13 éves korában. TV + SztárokOrigoZalatnay Sarolta elveszített valamit, rajongóitól kér segítségethttp://www.life.hu/sztarok/20190715-zalatnay-sarolta-elveszitett-valamit-rajongoitol-ker-segitseget.htmlEltűnt Zalatnay Sarolta esernyője, ezért most rajongóitól kér segítséget. Persze vehetne újat, de ezt egy már elhunyt barátnőjétől kapta. Szeretné, ha a tárgy újra nála lenne. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.