VV Mici sportmelltartóban mutatta meg magát

VV Mici sportmelltartó szexi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Mici egy szexi fotóval dobta fel rajongói napját.

VV Mici szívesen mutatja meg formás idomait a közösségi oldalán. Az egykori villalakó ezúttal sem tett másként, friss fotóján mindössze egy sportmelltartót visel, amely láttatni engedi dús kebleit.

A rajongói persze odáig voltak a képért, volt olyan, aki a világ legdögösebb nőjének titulálta.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Köszönöm ezt a fantasztikus szettet a @hollywoodbrandshop nak

Hungarian Big Brother VV8 (@micikee) által megosztott bejegyzés,

Vasvári Vivien a közösségi oldalán fakadt kihttp://www.life.hu/sztarok/20190716-vasvari-vivien-a-kozossegi-oldalan-fakadt-ki.htmlVasvári Vivien egy hosszabb bejegyzésben ecsetelte a közösségi oldalán, mennyire elege van az irigységből és a rosszindulatból. TV + SztárokOrigoHíres sminkes vette kezelésbe Liptai Claudiát – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190716-hires-sminkes-vette-kezelesbe-liptai-claudiat.htmlLiptai Claudiát a híres sminkes, Anthony Chasset sminkelte ki a minap. TV + SztárokOrigoLabancz Lilla hatalmas dekoltázzsal bűvöli el követőithttp://www.life.hu/sztarok/20190716-labancz-lilla-hatalmas-dekoltazzsal-buvoli-el-kovetoi.htmlNem mondható szégyellősnek az Álom.net egykori dögös bombázója, Labancz Lilla. TV + Sztárok--Egy négyéves kisfiú azt állítja, ő Diana hercegnő reinkarnációjahttp://www.life.hu/sztarok/20190716-egy-negyeves-kisfiu-azt-allitja-o-diana-hercegno-reinkarnacioja.htmlDavid Campbell ausztrál műsorvezető arról mesélt, hogy négyéves fia, Billy kétéves kora óta meg van győződve arról, hogy Diana hercegnő lelke benne született újjá. TV + Sztárok--Laklóth Aladár egy lóversenyen szenvedett balesetethttp://www.life.hu/sztarok/20190716-lakloth-aladar-egy-loversenyen-szenvedett-balesetet.htmlLóversenyen szenvedett balesetet Laklóth Aladár. A színész kórházba került. TV + Sztárok--Vajnat Timi szexi pózban fotóztatta magát méregdrága autójában – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190716-vajnat-timi-szexi-pozban-fotoztatta-magat-meregdraga-autojaban-foto.htmlVajna Timi luxusjárgányát hívta segítségül legújabb fotójához: extrán szexire sikeredett a végeredmény. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.