Csirkezsírral szépül Nicole Kidman

zsír bizarr Nicole Kidman szépségápolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elárulta titkát Nicole Kidman: egy bizarr módszerrel tartja magát fiatalon.

Nicole Kidman nem titkolja, szeretné fiatalságát minél tovább megőrizni, ezért szinte mindent képes bevetni. A Mirror azt írja, van egy házi praktikája, amelyet régóta alkalmaz. Egy elég bizarr módszerről van szó: tulajdonképpen csirkezsírt ken magára.

A portál szerint ő maga készíti el a krémet: olyan csirkék zsírját használja fel, amelyek természetes módon haláloztak el és nem ipari körülmények között tartották őket. Ezt összekeveri egy kis lime-lével, almaecettel és mandulaolajjal, felkeni ezt az arcára és egy óra múlva alaposan lemossa. A színésznő hozzátette, ez egy kiegészítő kezelés, alapvetően a kollagénre esküszik.

Nicole Kidman csirkezsírral szépül Forrás: NORTHFOTO/Represented by ZUMA Press, Inc./Gabriele Maricchiolo
A kamerák előtt olvasta el nagyapja búcsúlevelét Daniel Radcliffehttp://www.life.hu/sztarok/20190717-a-kamerak-elott-olvasta-el-nagyapja-bucsulevelet-daniel-radcliffe.htmlDaniel Radcliffe a kamerák előtt olvasta el nagyapja búcsúlevelét, amelyet azelőtt írt a férfi, hogy öngyilkosságot követett el. TV + Sztárok--Curtis gyümölcstállal, ágyban várta kedvesét: intim fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190717-curtis-gyumolcstallal-agyban-varta-kedveset-intim-foto.htmlCurtis folyamatosan meglepetésekkel készül vánadós feleségének, aki hamarosan világrahozza első kisfiukat. TV + SztárokOrigoJennifer Lopez legújabb filmje nagyon szexire sikerült: rúdtáncolni is fog - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190717-jennifer-lopez-legujabb-filmje-nagyon-szexire-sikerult-rudtancolni-is-fog-video.htmlJennifer Lopez legújabb filmjét hamarosan láthatjuk a mozikban. A tailer alapján elképesztően szexi lesz. TV + SztárokOrigoLaky Zsuzsi férje, Dietz Gusztáv filmszerepet kapott: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190717-laky-zsuzsi-ferje-dietz-gusztav-filmszerepet-kapott-video.htmlLaky Zsuzsi férje főszerepet kapott egy filmben. TV + Sztárok--Mély ráncok, ősz tincsek: így fognak kinézni a hazai hírességek idősenhttp://www.life.hu/sztarok/20190717-mely-rancok-osz-tincsek-igy-fognak-kinezni-a-hazai-hiressegek-idosen.htmlHosszú Katinkától Sebestyén Balázsig rengeteg magyar híresség kipróbálta már azt az applikációt, amely megmutatja, nagyjából hogyan fognak kinézni idős korukban. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia megható sorokkal köszöntötte férjét születésnapjánhttp://www.life.hu/sztarok/20190717-liptai-claudia-meghato-sorokkal-koszontotte-ferjet-szuletesnapjan.htmlClaudia megható sorokkal köszöntötte születésnapján férjét, Pataki Ádámot: megköszönte a csodás életet. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.