Czippán Anett bikiniben mutatta meg tökéletes alakját – fotó

TV2 műsorvezető bikini Czippán Anett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Czippán Anett bikiniben mutatta meg bombaalakját.

Czippán Anett a második szülése után meglehetősen sokat küzdött azért, hogy visszanyerje korábbi alakját. Nem titkolta, számára sokkal nehezebben ment a plusz kilók leadása, mint néhány szerencsés alkatú sztármaminak.

Kemény munkával azonban célt ért, és ma már ismét bombaalakja van. Ezt most meg is mutatta a követőinek a közösségi oldalán. A csinos tévés családjával épp Görögországban nyaral, és a tengerparton készült róla egy felvétel, amelyen egy apró bikinit visel.

A kamerák előtt olvasta el nagyapja búcsúlevelét Daniel Radcliffehttp://www.life.hu/sztarok/20190717-a-kamerak-elott-olvasta-el-nagyapja-bucsulevelet-daniel-radcliffe.htmlDaniel Radcliffe a kamerák előtt olvasta el nagyapja búcsúlevelét, amelyet azelőtt írt a férfi, hogy öngyilkosságot követett el. TV + Sztárok--Curtis gyümölcstállal, ágyban várta kedvesét – intim fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190717-curtis-gyumolcstallal-agyban-varta-kedveset-intim-foto.htmlCurtis folyamatosan meglepetésekkel készül várandós feleségének, aki hamarosan világra hozza első kisfiukat. TV + SztárokOrigoBelefogyott a válásba Suzyhttp://www.life.hu/sztarok/20190717-belefogyott-a-valasba-suzy.htmlÚgy tűnik, nagyon megviseli a válás Suzyt, friss fotóján jól látható, hogy alaposan lefogyott. TV + SztárokOrigo70 éves lesz Várkonyi András: nem enyhül lánya elvesztése miatt érzett gyászahttp://www.life.hu/sztarok/20190717-70-eves-lesz-varkonyi-andras-nem-enyhul-lanya-elvesztese-miatt-erzett-gyasza.htmlCsaládi és baráti körben ünnepli hamarosan 70. születésnapját az ország Vili bácsija, Várkonyi András. A színésznek nem lesz felhőtlen az öröme, hiszen tavaly veszítette el lányát, Andreát. A gyászuk azóta sem enyhült. TV + SztárokFotó: Rostás Bianka/Life.huCinthya Dictator leszámolt komplexusávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190717-cinthya-dictator-leszamolt-komplexusaval.htmlCinthya Dictatort sokáig feszélyezték a fogai, de ma már bátran mutogatja őket. TV + SztárokOrigoFlipper Öcsi eltitkolt fiát keresi a család: megszólalt a férfi, akit családtagnak hittekhttp://www.life.hu/sztarok/20190717-flipper-ocsi-eltitkolt-fiat-keresi-a-csalad-megszolalt-a-ferfi-akit-csaladtagnak-hittek.htmlFénykép alapján kereste a család Flipper Öcsi eltitkolt, Franciaországban élő fiát. Most megszólalt a férfi, akiről vélhetően a fotó készült. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.