Elbúcsúztatták Horváth Ádám rendezőt: Csűrös Karola gyászolja férjét

Forrás: tv2 -
Csűrös Karola halál rendező temetés gyász Horváth Ádám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Utolsó útjára kísérte a gyászoló tömeg kedden Horváth Ádám Kossuth-, Erkel Ferenc- és Balázs Béla-díjas rendezőt. Felesége, Csűrös Karola színésznő esténként egyedül szeretne gyászolni, nem akarja, hogy bárki hozzá költözzön. 

„Nem tudom, mi lesz most velem... Nagyon nehéz lesz egyedül, hiszen mi mindig ott voltunk egymásnak” – mondta a Ripostnak Csűrös Karola. A színésznő és a gyászolók kedden kísérték utolsó útjára Horváth Ádám Kossuth-, Erkel Ferenc- és Balázs Béla-díjas rendezőt.

„A rokonaim mellettem állnak, de nem akarom, hogy valaki hozzám költözzön. Egyedül akarok lenni éjszaka. Nem szeretném, hogy bárki a családból mellettem legyen, ha Ádám már nem lehet ott” – folytatta a színésznő.

Horváth Ádám rendező hosszan tartó súlyos betegség után hunyt el június 19-én.

Elkísérték utolsó útjára Horváth Ádám rendezőt Forrás: Polyak Attila
70 éves lesz Várkonyi András: nem enyhül lánya elvesztése miatt érzett gyászahttp://www.life.hu/sztarok/20190717-70-eves-lesz-varkonyi-andras-nem-enyhul-lanya-elvesztese-miatt-erzett-gyasza.htmlCsaládi és baráti körben ünnepli hamarosan 70. születésnapját az ország Vili bácsija, Várkonyi András. A színésznek nem lesz felhőtlen az öröme, hiszen tavaly veszítette el lányát, Andreát. A gyászuk azóta sem enyhült. TV + SztárokFotó: Rostás Bianka/Life.huMiley Cyrus egy ufóval csókolózott – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190717-miley-cyrus-egy-ufoval-csokolozott.htmlMiley Cyrus nem túl megnyerő fotót tett közzé: egy földönkívülivel csókolózik. TV + Sztárok--Ismét álhírek jelentek meg Szandiról, kiakadtak a rajongókhttp://www.life.hu/sztarok/20190717-ismet-alhirek-jelentek-meg-szandirol-kiakadtak-a-rajongok.htmlElárasztották a negatív kommentek és a számonkérő levelek Szandi közösségi oldalát. Az énekesnőről ismét álhírek jelentek meg, amit rengetegen elhittek. TV + SztárokOrigoCinthya Dictator leszámolt komplexusávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190717-cinthya-dictator-leszamolt-komplexusaval.htmlCinthya Dictatort sokáig feszélyezték a fogai, de ma már bátran mutogatja őket. TV + SztárokOrigoFlipper Öcsi eltitkolt fiát keresi a család: megszólalt a férfi, akit családtagnak hittekhttp://www.life.hu/sztarok/20190717-flipper-ocsi-eltitkolt-fiat-keresi-a-csalad-megszolalt-a-ferfi-akit-csaladtagnak-hittek.htmlFénykép alapján kereste a család Flipper Öcsi eltitkolt, Franciaországban élő fiát. Most megszólalt a férfi, akiről vélhetően a fotó készült. TV + Sztárok--Liptai Claudia megható sorokkal köszöntötte férjét születésnapjánhttp://www.life.hu/sztarok/20190717-liptai-claudia-meghato-sorokkal-koszontotte-ferjet-szuletesnapjan.htmlClaudia megható sorokkal köszöntötte születésnapján férjét, Pataki Ádámot: megköszönte a csodás életet. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.