Emily Ratajkowski apró bugyiban és mellet villantó felsőben mutatta meg magát – fotó

mell bugyi Emily Ratajkowski
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emily Ratajkowski ismét levetkőzött.

Emily Ratajkowski színésznő nem alakításairól, sokkal inkább vetkőzéseiről híres. Láthattuk őt már teljesen meztelenül, apró felsőben vagy éppen csak egy bugyiban. Ezúttal mindkettő volt rajta, de a fotó így is nagyon erotikusra sikerült.

A törékeny testű világsztár több mint két és fél millió like-ot kapott a képhez, ami nem is csoda. Mutatjuk!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Whatcha looking at Colombo?

Emily Ratajkowski (@emrata) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Heatwave

Emily Ratajkowski (@emrata) által megosztott bejegyzés,

Emily Ratajkowski bikiniben mutatta meg testét minden szögből

Kék bikiniben és horgászkalapban vonaglik a tengerparton Emily Ratajkowski modell. Legújabb fotóit imádják a rajongók.

A kamerák előtt olvasta el nagyapja búcsúlevelét Daniel Radcliffehttp://www.life.hu/sztarok/20190717-a-kamerak-elott-olvasta-el-nagyapja-bucsulevelet-daniel-radcliffe.htmlDaniel Radcliffe a kamerák előtt olvasta el nagyapja búcsúlevelét, amelyet azelőtt írt a férfi, hogy öngyilkosságot követett el. TV + Sztárok--Curtis gyümölcstállal, ágyban várta kedvesét – intim fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190717-curtis-gyumolcstallal-agyban-varta-kedveset-intim-foto.htmlCurtis folyamatosan meglepetésekkel készül várandós feleségének, aki hamarosan világra hozza első kisfiukat. TV + SztárokOrigoJennifer Lopez legújabb filmje nagyon szexire sikerült: rúdtáncolni is fog – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190717-jennifer-lopez-legujabb-filmje-nagyon-szexire-sikerult-rudtancolni-is-fog-video.htmlJennifer Lopez legújabb filmjét hamarosan láthatjuk a mozikban. A trailer alapján elképesztően szexi lesz. TV + SztárokOrigoMarsi Anikó könnyek között emlékezett meg Horváth Ádám rendezőrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190717-marsi-aniko-konnyek-kozott-emlekezett-meg-horvath-adam-rendezorol.htmlMádai Vivien és Marsi Anikó is a júniusban elhunyt Horváth Ádám rendező tanítványa volt. Élő adásban, könnyek között emlékeztek meg szeretett tanárukról. TV + Sztárok--Hosszú Katinka megöregedett, nem lehet ráismernihttp://www.life.hu/sztarok/20190717-hosszu-katinka-megoregedett-nem-lehet-raismerni.htmlMeghökkentő fotóval jelentkezett Instagram-oldalán Hosszú Katinka. Az Iron Lady megöregedett. TV + Sztárok--70 éves lesz Várkonyi András: nem enyhül lánya elvesztése miatt érzett gyászahttp://www.life.hu/sztarok/20190717-70-eves-lesz-varkonyi-andras-nem-enyhul-lanya-elvesztese-miatt-erzett-gyasza.htmlCsaládi és baráti körben ünnepli hamarosan 70. születésnapját az ország Vili bácsija, Várkonyi András. A színésznek nem lesz felhőtlen az öröme, hiszen tavaly veszítette el lányát, Andreát. A gyászuk azóta sem enyhült. TV + SztárokFotó: Rostás Bianka/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.