Holtan találták a britek világ- és Európa-bajnok dzsúdósát

Forrás: AFP/Olivier Morin -
halál holttest Craig Fallon világbajnok sportoló tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Holtan találták Craig Fallon világ- és Európa-bajnok brit cselgáncsozót.

A világ- és Európa-bajnok brit cselgáncsozót, Craig Fallont holtan találták két nappal eltűnése után. A 36 éves sportember testére két nappal eltűnését követően, Wolverhampton közelében egy domboldalon bukkantak rá, az első rendőrségi jelentés szerint az idegenkezűség kizárható – írja az MTI.

A 60 kilogrammosok között Fallon 2005-ben Kairóban szerzett világbajnoki aranyérmet – ahol Braun Ákos 73 kilóban diadalmaskodott –, majd a következő évben Tamperében Európa-bajnok lett. Szerepelt a 2004-es athéni és a 2008-as pekingi olimpián, majd 2011-ben vonult vissza. Évekig Ausztriában edzősködött, idén márciusban walesi szövetségi kapitánynak nevezték ki.

Egy domboldalon találták meg a sportolót Forrás: AFP/Olivier Morin

Elbúcsúztatták Horváth Ádám rendezőt: Csűrös Karola gyászolja férjéthttp://www.life.hu/sztarok/20190717-elbucsuztattak-horvath-adam-rendezot-csuros-karola-gyaszolja-ferjet.htmlUtolsó útjára kísérte a gyászoló tömeg kedden Horváth Ádám Kossuth-, Erkel Ferenc- és Balázs Béla-díjas rendezőt. Felesége, Csűrös Karola színésznő esténként egyedül szeretne gyászolni, nem akarja, hogy bárki hozzá költözzön. TV + SztárokOrigo70 éves lesz Várkonyi András: nem enyhül lánya elvesztése miatt érzett gyászahttp://www.life.hu/sztarok/20190717-70-eves-lesz-varkonyi-andras-nem-enyhul-lanya-elvesztese-miatt-erzett-gyasza.htmlCsaládi és baráti körben ünnepli hamarosan 70. születésnapját az ország Vili bácsija, Várkonyi András. A színésznek nem lesz felhőtlen az öröme, hiszen tavaly veszítette el lányát, Andreát. A gyászuk azóta sem enyhült. TV + SztárokFotó: Rostás Bianka/Life.huMiley Cyrus egy ufóval csókolózott – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190717-miley-cyrus-egy-ufoval-csokolozott.htmlMiley Cyrus nem túl megnyerő fotót tett közzé: egy földönkívülivel csókolózik. TV + Sztárok--Ismét álhírek jelentek meg Szandiról, kiakadtak a rajongókhttp://www.life.hu/sztarok/20190717-ismet-alhirek-jelentek-meg-szandirol-kiakadtak-a-rajongok.htmlElárasztották a negatív kommentek és a számonkérő levelek Szandi közösségi oldalát. Az énekesnőről ismét álhírek jelentek meg, amit rengetegen elhittek. TV + SztárokOrigoCinthya Dictator leszámolt komplexusávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190717-cinthya-dictator-leszamolt-komplexusaval.htmlCinthya Dictatort sokáig feszélyezték a fogai, de ma már bátran mutogatja őket. TV + SztárokOrigoHosszú Katinka és Gelencsér Máté távkapcsolatban élnekhttp://www.life.hu/sztarok/20190717-hosszu-katinka-es-gelencser-mate-tavkapcsolatban-elnek.htmlHosszú Katinka és Gelencsér Máté kapcsolatára egy hónapja derült fény, és egyre többet tudunk meg a viszonyukról. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.