Így köszöntötte fel a palota a 72 éves Kamilla hercegnét

palota Károly herceg Kamilla hercegné születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Születésnapja alkalmából a közösségi oldalon is felköszöntötte a palota Kamilla hercegnét.

72 éves lett Kamilla cornwalli hercegné. Károly herceg felesége ma is nagyon fiatalos és szinte mindig vidám és mosolygós, amikor az alattvalókkal kommunikál.

A palota természetesen nem feledkezett meg a nagy napról, és a brit királyi család hivatalos közösségi oldalán is felköszöntötte a hercegnét. Egy fotót posztoltak róla, amely a Karib-szigeteken készült egy hivatalos útjuk során.

A kamerák előtt olvasta el nagyapja búcsúlevelét Daniel Radcliffehttp://www.life.hu/sztarok/20190717-a-kamerak-elott-olvasta-el-nagyapja-bucsulevelet-daniel-radcliffe.htmlDaniel Radcliffe a kamerák előtt olvasta el nagyapja búcsúlevelét, amelyet azelőtt írt a férfi, hogy öngyilkosságot követett el. TV + Sztárok--Curtis gyümölcstállal, ágyban várta kedvesét – intim fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190717-curtis-gyumolcstallal-agyban-varta-kedveset-intim-foto.htmlCurtis folyamatosan meglepetésekkel készül várandós feleségének, aki hamarosan világra hozza első kisfiukat. TV + SztárokOrigoJennifer Lopez legújabb filmje nagyon szexire sikerült: rúdtáncolni is fog – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190717-jennifer-lopez-legujabb-filmje-nagyon-szexire-sikerult-rudtancolni-is-fog-video.htmlJennifer Lopez legújabb filmjét hamarosan láthatjuk a mozikban. A trailer alapján elképesztően szexi lesz. TV + SztárokOrigoLaky Zsuzsi férje, Dietz Gusztáv filmszerepet kapott – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190717-laky-zsuzsi-ferje-dietz-gusztav-filmszerepet-kapott-video.htmlLaky Zsuzsi férje főszerepet kapott egy filmben. TV + Sztárok--Miley Cyrus egy ufóval csókolózott – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190717-miley-cyrus-egy-ufoval-csokolozott.htmlMiley Cyrus nem túl megnyerő fotót tett közzé: egy földönkívülivel csókolózik. TV + Sztárok--Liptai Claudia megható sorokkal köszöntötte férjét születésnapjánhttp://www.life.hu/sztarok/20190717-liptai-claudia-meghato-sorokkal-koszontotte-ferjet-szuletesnapjan.htmlClaudia megható sorokkal köszöntötte születésnapján férjét, Pataki Ádámot: megköszönte a csodás életet. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.