Laky Zsuzsi férje, Dietz Gusztáv filmszerepet kapott – videó

Laky Zsuzsi filmszerep Dietz Guszti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Laky Zsuzsi férje főszerepet kapott egy filmben.

Dietz Gusztáv Szebeni Istvánnak mesélte el a Duna vizén ringatózva, hogy főszerepet kapott egy filmben.

További információkat nem akart egyelőre elárulni, de az biztos, hogy nagyon sokat készül rá, próbál azonosulni a szereppel. Annyit elmondott, hogy úgy kérték fel erre a szerepre, magától sosem jutott volna eszébe a színészkedés. Családja, főként felesége nagyon örül ennek az új kihívásnak.

Guszti eleinte nem akarta komolyan venni a feladatot és mindent megtett annak érdekében, hogy ne őt válasszák a castingon, végül mégis rá esett a producer választása.

Laky Zsuzsi titkos második esküvőt tartott a férjével?

Csodás fotót tett közzé az Instagram-oldalán Laky Zsuzsi. Azt is hihetnénk, hogy titkos esküvőt tartottak.
Híres sminkes vette kezelésbe Liptai Claudiát – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190716-hires-sminkes-vette-kezelesbe-liptai-claudiat.htmlLiptai Claudiát a híres sminkes, Anthony Chasset sminkelte ki a minap. TV + SztárokOrigoBeyoncé kislányával készített videóklipet: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190717-beyonce-kislanyaval-keszitett-videoklipet-video.htmlBeyoncé kislányával forgatta legújabb videóklipjét.TV + Sztárok--Hosszú Katinka megöregedett, nem lehet ráismernihttp://www.life.hu/sztarok/20190717-hosszu-katinka-megoregedett-nem-lehet-raismerni.htmlMeghökkentő fotóval jelentkezett Instagram-oldalán Hosszú Katinka. Az Iron Lady megöregedett. TV + Sztárok--Ismét álhírek jelentek meg Szandiról, kiakadtak a rajongókhttp://www.life.hu/sztarok/20190717-ismet-alhirek-jelentek-meg-szandirol-kiakadtak-a-rajongok.htmlElárasztották a negatív kommentek és a számonkérő levelek Szandi közösségi oldalát. Az énekesnőről ismét álhírek jelentek meg, amit rengetegen elhittek. TV + SztárokOrigoFlipper Öcsi eltitkolt fiát keresi a család: megszólalt a férfi, akit családtagnak hittekhttp://www.life.hu/sztarok/20190717-flipper-ocsi-eltitkolt-fiat-keresi-a-csalad-megszolalt-a-ferfi-akit-csaladtagnak-hittek.htmlFénykép alapján kereste a család Flipper Öcsi eltitkolt, Franciaországban élő fiát. Most megszólalt a férfi, akiről vélhetően a fotó készült. TV + Sztárok--VV Mici sportmelltartóban mutatta meg magáthttp://www.life.hu/sztarok/20190716-vv-mici-sportmelltartoban-mutatta-meg-magat.htmlVV Mici egy szexi fotóval dobta fel rajongói napját. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.