Magyar milliárdos edzőtermébe jár Justin Bieber – fotó

edzőterem Justin Bieber Gattyán György
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gattyán György edzőtermében kapták lencsevégre Justin Biebert.

Justin Bieber Gattyán György edzőtermében járt, erről egy fotó is felkerült az Instagramra. A magyar milliárdos még tavaly szerzett tulajdonrészt a Dogpoundban, amelynek több másik tulajdonosa is van, köztük például Hugh Jackman.

New Yorkban és Los Angelesben is van termük, és mindkettőben csak úgy hemzsegnek a hírességek – írja a Blikk.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

DOGPOUND (@dogpound) által megosztott bejegyzés,

Szekeres Adrien a Balatonon vitorlázik: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190717-szekeres-adrien-a-balatonon-vitorlazik-foto.htmlA gyönyörű hangú énekesnő, Szekeres Adrien a Balaton közepéről posztolt, vitorlázás közben.TV + SztárokOrigoGörög Zita dekoltázsán ámulnak a férfiak: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190717-gorog-zita-dekoltazsan-amulnak-a-ferfiak.htmlGörög Zita családjával együtt utazott el kikapcsolódni és a nyaralásról egy merész fotót is posztolt a közösségi oldalára. TV + SztárokOrigoMeghan Markle hisztirohamot kapott a fotósok előtthttp://www.life.hu/sztarok/20190717-meghan-markle-hisztirohamot-kapott-a-fotosok-elott.htmlMeghan Markle két éve a fotósok és újságírók elsőszámú célpontja. Úgy tűnik, betelt nála a pohár és többé nem tűri a sajtó jelenlétét maga körül.TV + Sztárok--Czippán Anett bikiniben mutatta meg tökéletes alakját – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190717-czippan-anett-bikiniben-mutatta-meg-tokeletes-alakjat.htmlCzippán Anett bikiniben mutatta meg bombaalakját. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoMély ráncok, ősz tincsek: így fognak kinézni a hazai hírességek idősenhttp://www.life.hu/sztarok/20190717-mely-rancok-osz-tincsek-igy-fognak-kinezni-a-hazai-hiressegek-idosen.htmlHosszú Katinkától Sebestyén Balázsig rengeteg magyar híresség kipróbálta már azt az applikációt, amely megmutatja, nagyjából hogyan fognak kinézni idős korukban. TV + SztárokOrigoHoltan találták a britek világ- és Európa-bajnok dzsúdósáthttp://www.life.hu/sztarok/20190717-holtan-talaltak-a-britek-vilag-es-europabajnok-dzsudosat.htmlHoltan találták Craig Fallon világ- és Európa-bajnok brit cselgáncsozót. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.